Dugo nije izlazila u javnost

Teško bolesna diva Celine Dion iznenadila pojavljivanjem na hokejaškoj utakmici, unatoč teškoj bitci zadržala je vedar duh

Celine Dion Celine Dion Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Celine Dion Celine Dion sa sinovima Celine Dion sa sinovima Celine Dion - 7 Celine Dion - 6 Celine Dion - 5 Celine Dion - 2 Celine Dion - 5 Celine Dion - 2 Celine Dion +18 Celine Dion Galerija

Celine Dion u društvu sinova pojavila se na hokejaškoj utakmici, usred teške i rijetke dijagnoze.

Teško bolesna kanadska zvijezda Celine Dion rijetko se pojavljuje u javnosti nakon dijagnoze, ali sada je viđena na hokejaškoj utakmici Boston Bruinsa i New York Rangersa.

Vlasnica legendarne pjesme "My Heart Will Go On" uzbuđeno je navijala iz VIP lože u društvu sinova blizanaca, Eddyjem i Nelsonom.

Pogledaji ovo Celine Dion sa sinovima Celebrity Teško bolesna diva objavila rijetku fotografiju sa sinovima, dobila ih je s voljenim suprugom s kojim se oprostila prije osam godina

No, činilo se da njezini sinovi nisu dijelili isti entuzijazam dok su gledali kako Bruinsi bivaju poraženi s 2-5 od Rangersa u TD Gardensu u Bostonu.

Fotografije možete pogledati OVDJE.

55-godišnja Celine, koja se bori sa sindromom ukočene osobe, plijenila je pažnju u bež kaputu koji je uparila s elegantnom svilenom košuljom boje šampanjca.

Zadržavši ležeran izgled, pjevačica je svoju elegantnu kombinaciju uparila s pripijenim bež ​​trapericama i čizmama od brušene kože.

Pogledaji ovo Celine Dion - 8 Celebrity Prizori teško bolesne glazbene dive rastužili su one koji su vidjeli najnovije fotografije, no ona je ovom gestom pokazala da se ne predaje

Naime, Celine već dulje vrijeme boluje od rijetkog sindroma koji joj se s vremenom pogoršava, a godinu dana nakon što je objavila dijagnozu, pjevačica više ne može kontrolirati određene pokrete tijela. Potvrdila je to njezina sestra Claudette Dion.

''Ona nema kontrolu nad svojim mišićima. Srce mi slama to što je uvijek bila disciplinirana i na sve pazila. Uvijek je marljivo radila. Naša joj je majka uvijek govorila: 'Ti ćeš to učiniti dobro, ti ćeš to učiniti kako treba'", ispričala je Claudette za 7Jours.

Pogledaji ovo Celine Dion - 6 Celebrity Celine Dion u jeku borbe s teškom bolesti skupila snage i stala na pozornicu nakon dugo vremena, sin joj je pomagao dok je hodala

''Istina je da je i u našim i u njezinim snovima cilj povratak na pozornicu. U kojem obliku? Ne znam'', dodala je.

Podsjetimo, Celine je sama objavila da se bori sa sindromom ukočene osobe (engl. stiff person syndrome - SPS), neobičnom i izazovnom bolešću koja uzrokuje nekontrolirane grčeve mišića.

Bolest zaključava tijelo u položaj iz kojeg se osoba ne može pomaknuti te uzrokuje grčeve koji mogu biti toliko jaki da čak slome kosti.

Pogledaji ovo Celine Dion Celebrity Zdravstveno stanje Celine Dion naglo se pogoršalo, njezina obitelj otkrila je srceparajuće novosti: "Izgubila je kontrolu…"

''Nažalost, ovi grčevi utječu na svaki aspekt mog svakodnevnog života. Ponekad mi stvaraju poteškoće dok hodam i ne dopuštaju mi da koristim svoje glasnice da pjevam na način na koji sam navikla'', rekla je glazbenica prošle godine kada je otkrila obožavateljima da će morati odgoditi svoju svjetsku turneju.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Tia Juričić i Martina Todorić - 2 Marko Grubnić, Nina Badrić i Martina Todorić Tia Juričić i Martina Todorić - 1 Tia Jurčić - 4 +20 Tia Jurčić - 3 Celebrity Tia Jurčić u dalekoj Americi pohvalila se posjetom Hrvatice koja se nakon rastave povukla iz javnosti, evo tko joj je to doputovao!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 6 Danijela Martinović - 5 Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 3 +25 Danijela Martinović - 2 inMagazin Danijela Martinović otkrila nam je kako zamišlja svoje vjenčanje s partnerom Josipom: ''Interesantno pitanje, kako ti mene dovedeš...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene