Otkazala turneju

Celine Dion u suzama otkrila da boluje od rijetke i neizlječive bolesti: "Nisam dosad bila spremna govoriti"

Celine Dion - 2 Celine Dion - 2 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Celine Dion - 1 Celine Dion - 3 Celine Dion - 4 Celine Dion Celine Dion Celine Dion Celine Dion (Foto: Profimedia) Celine Dion (Foto: Profimedia) Celine Dion (Foto: Getty) Celine Dion (Foto: Getty) +19 Celine Dion (Foto: Profimedia) Galerija

Celine Dion obratila se obožavateljima nakon dugo vremena i otkrila da boluje od rijetke i neizlječive bolesti.

Glazbenoj divi Celine Dion dijagnosticiran je sindrom ukočene osobe, koji uzrokuje nekontroliranu zategnutost mišića.

Pogledaj i ovo Celine Dion - 6 stanje se pogoršalo Celine Dion u jeku borbe s teškom bolesti skupila snage i stala na pozornicu nakon dugo vremena, sin joj je pomagao dok je hodala

Celine je tešku dijagnozu podijelila s javnosti u videu koji je objavila na profilu na Instagramu.

Radi se o rijetkoj neurološkoj bolesti koja obično progresivno napreduje i može dovesti do ukočenosti cijelog tijela, a time i do nepokretnosti oboljele osobe.

Bolest je zasad još neizlječiva, no napredak se može usporiti tretmanima, a Celine u videu otkriva da po tom pitanju poduzima sve što može.

Uplakana Celine obznanila je i da zbog bolesti otkazuje svoju europsku turneju, u sklopu koje je trebala nastupiti i u Zagrebu.

"Pozdrav svima, žao mi je što mi je tako dugo trebalo da vam se obratim. Nedostajete mi puno i jedva čekam s vama ponovno razgovarati s pozornice", obratila se pjevačica fanovima na početku videa, koji je mnoge rasplakao.

"Uvijek sam bila kao otvorena knjiga, no dosad nisam bila spremna govoriti o ovome", nastavila je, a zatim je progovorila o bolesti koja joj je dijagnosticirana i koja u prosjeku pogađa jednu od milijun osoba.

"Dok još učimo o ovom rijetkom stanju, sada znamo da je to bio uzrok grčeva od kojih sam patila", istaknula je.

"Nažalost, ti grčevi utječu na svaki aspekt mojeg života i otežavaju mi kretanje te mi ne dopuštaju da koristim svoje vokalne mogućnosti na način na koji sam navikla. Teško mi je što vam moram reći da to znači kako neću biti spremna nastaviti svoju europsku turneju u veljači, kako je ranije najavljivano", kazala je Celine.

Pjevačica je otkrila i da o njoj brine odličan tim doktora, koji joj pomaže u oporavku, a istaknula je i da ima veliku podršku i pomoć od svoje djece.

Na kraju je dodala i kako se sada treba fokusirati samo na svoje zdravlje kako bi ponovno mogla stati na pozornici i raditi ono što najviše voli.

"Volim vas i nadam se da ćemo se uskoro opet vidjeti", poručila je fanovima koji su je u komentarima obasuli porukama podrška i utjehe.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Céline Dion (@celinedion)

Celine je prvi put zabrinula obožavatelje u siječnju kada je objavila da odgađa sjevernoamerički dio svoje turneje "Courage" zbog ustrajnih zdravstvenih problema.

"Slomljeno mi je srce. Moj tim i ja radili smo na pripremama za nastupe posljednjih osam mjeseci i strašno me rastužuje što ih ne mogu održati", poručila je tada obožavateljima.

Zvijezda iz kanadskog Quebeca turneju je prvi put morala odgoditi zbog pandemije, a potom je odgodila i nastupe u Las Vegasu između studenoga 2021. i veljače 2022. Prije izbijanja pandemije u ožujku 2020. Celine Dion održala je čak 52 nastupa.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Leticija Kovač - 4 Anica i Leticija Kovač Robert i Leticija Kovač Anica i Leticija Kovač +14 In Magazin: Anica Kovač i kći Leticija u Monaku - 8 Celebrity Kći Roberta i Anice Kovač izrasla je u pravu ljepoticu, a pokazala je i da jabuka ne pada daleko od stabla!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput +25 Maja Šuput Celebrity Šuput ugodno iznenadila izdanjem na kakvo od nje nismo navikli, pogledajte i kako izgleda bez filtera i fotošopa!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene