otkazuje i koncerte

Gdje je nestala Celine Dion? Mjesecima se nije pojavila u javnosti, a zadnje informacije o njezinu zdravlju zabrinule su obožavatelje

Celine Dion (Foto: Profimedia) Celine Dion (Foto: Profimedia) Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Celine Dion (Foto: Profimedia) Celine Dion (Foto: Profimedia) Celine Dion (Foto: Profimedia) Celine Dion (Foto: Profimedia) Celine Dion (Foto: Getty) Celine Dion (Foto: Getty) Celine Dion (Foto: AFP) Celine Dion (Foto: Profimedia) Celine Dion (Foto: Instagram) Celine Dion (Foto: Instagram) +17 Celine Dion (Foto: Instagram) Galerija

Celine Dion nije viđena u javnosti već 10 mjeseci, a zbog zdravstvenih problema je otkazala i brojne koncerte, što je zabrinulo njezine obožavatelje.

Glazbena diva Celine Dion slavi 54. rođendan, a u javnosti nije viđena od svibnja prošle godine što je kod njezinih brojnih obožavatelja izazvalo brigu.

Pogledaj i ovo Celine Dion Dugo nije izlazila u javnost Teško bolesna diva Celine Dion iznenadila pojavljivanjem na hokejaškoj utakmici, unatoč teškoj bitci zadržala je vedar duh

Pjevačica je na početku godine objavila da zbog ustrajnih i bolnih grčeva mišića mora odgoditi sjevernoamerički dio svoje turneje "Courage", a zadnje informacije o njezinu zdravlju otkrila je prijateljica.

Prema njezinim riječima, Celine zbog paralizirajućih bolova u stopalima i nogama više ne može ustati iz kreveta, kretati se ni hodati. Također je i značajno smršavjela te je vrlo slaba, što joj otežava brigu o njezinim 11-godišnjim blizancima Eddyju i Nelsonu.

"Ako joj se stanje ne poboljša, mogla bi se povući sa scene na nekoliko mjeseci, pa čak i godinu dana", kazala je bliska prijateljica pjevačice u siječnju za News.in dodavši kako je to za Celine veliki izazov, ali je zato barem okružena obitelji koja je voli i podržava.

Celine se prestala oglašavati i na Instagramu, gdje objave sada dijeli njezin tim, a ispod svake su brojni upiti obožavatelja o njezinu zdravlju i povratku na pozornicu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Céline Dion (@celinedion)

Europski dio njezine turneje "Courage" još nije otkazan i trebao bi početi 25. svibnja u Birminghamu, a 25. lipnja ima najavljen i koncert u Zagrebu.

Zvijezda iz kanadskog Quebeca turneju je prvi put morala odgoditi zbog pandemije, a potom je odgodila i nastupe u Las Vegasu između studenoga 2021. i veljače 2022.

Bilo je predviđeno da se turneja nastavi 9. ožujka nastupom u Denveru te u ostalih 15-ak američkih i kanadskih gradova sve do 22. travnja.

Zbog navedenih problema sa zdravljem koji ne jenjavaju pjevačica je ranije na Twitteru objavila da joj treba puno više vremena za oporavak nego što je mislila. Prije izbijanja pandemije u ožujku 2020., Celine Dion je održala 52 nastupa.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić (Foto: Dnevnik.hr) Lidija Bačić (Foto: Instagram) Lidija Bačić (Foto: Instagram) +1 Lidija Bačić (Foto: Instagram) Celebrity Lidija Bačić objavila da se zaručila, pokazala je i prsten, a svi se pitaju istu stvar!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene