poseban razlog za izlazak

Naša glumačka diva oduševila je mladenačkim izgledom i outfitom, ali pažnju je ipak ukrala njena predivna kći!

Anja Šovagović Anja Šovagović Lucija Ocko / CROPIX 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Anja Šovagović s kćeri - 4 Anja Šovagović s kćeri - 3 Anja Šovagović s kćeri - 2 Anja Šovagović s kćeri - 1 Anja Šovagović Despot - 6 Anja Šovagović Despot - 3 Anja Šovagović Despot Anja i Fabijan Šovagović - 5 Anja i Fabijan Šovagović - 3 Anja i Fabijan Šovagović - 2 +19 Anja Šovagović Despot Galerija

Glumica Anja Šovagović zagrljeno je pozirala u društvu kćeri na ovogodišnjoj dodjeli Porina.

Mnoga poznata lica prošetala su crvenim tepihom 31. dodjele Porina, a među njima se našla i glumica Anja Šovagović.

Kazališna umjetnica pojavila se u društvu kćeri s kojom je zagrljeno pozirala, a koju je dobila sa suprugom Draganom Despotom.

Mama i kći odlučile su se za crnu modnu kombinaciju - Anja je nosila široku kratku suknju iskombiniranu s crnim sakoom, kratkim topom i visokim potpeticama.

Pogledaji ovo Anja Šovagović Despot inMagazin Naša glumačka diva ne skriva koliko joj nedostaje otac: "On je ostavio zaista jedno ogromno blago na filmu, televiziji i u kazalištu"

Pored nje, stajala je kći Ana u crnoj haljini i čipkastim sakoom, a na nogama je imala duboke crne čizme. 

Ocijenite outfite mame i kćeri.

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Naša glumica je fotografiju podijelila i na svom Instagram profilu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Šovagović (@anjasovagovic)

"I... prva nominacija za Porina je pala! Moja ljubav najveća", napisala je glumica za svoju kćerkicu Anu. 

Pogledaji ovo Anja Šovagović Despot Nekad i sad Naša glumačka diva pojavila se bez svog zaštitnog znaka i predstavila veliku promjenu imidža koju svi hvale: ''Frizura za 100, izvrstan look''

Ana se prije nekoliko mjeseci pojavila sa slavnim roditeljima na zagrebačkoj premijeri filma "Bosanski lonac", gdje je nasmiješena i dobro raspoložena pozirala fotografima.

Ana, inače ima diplome i iz engleskog jezika i književnosti, ali i iz francuskog jezika i književnosti. Prije dvije godine je u Puli predstavila svoj preddiplomski crtani film "Jaje" za koji je napisala scenarij, izvela animaciju, režirala ga i sinkronizirala.

Anja i njezin suprug Dragan jedan su od najpoznatijih parova na hrvatskoj estradi, s jednom od ljepših ljubavnih priča. Upoznali su se početkom Dubrovačkih ljetnih igara 1978. godine, dok je ona imala 15, a on 22 godine. Nekoliko godina kasnije, ponovno su se sreli u Dubrovniku i zaljubili se, te su svoju vezu odlučili ozakoniti nakon samo nekoliko dana. Anjin otac, glumac Fabijan Šovagović, Dragana je poznavao otprije, no ona je njegovu obitelj upoznala nekoliko sati prije vjenčanja.

Pogledaji ovo Anja Šovagović i Dragan Despot Celebrity Naš glumački par stao je pred oltar nakon četiri dana veze, a svoju priču koja i dalje fascinira javnost ovih dana posebno slave!

Da je to bila zaista ispravna odluka, dokazuje njihov dugogodišnji brak tijekom kojeg su dobili kćer Anu i sina Josipa.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton i kralj Charles - 4 Kate Middleton i kralj Charles - 3 Kate Middleton i kralj Charles - 1 +25 Kate Middleton i kralj Charles - 2 Celebrity Priča o kralju Charlesu koji je zbog Kate Middleton napravio potez netipičan za njega, ugrijala je srca diljem svijeta!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Matija Cvek - 2 31. Porin - 4 31. Porin - 11 Matija Cvek - 1 +26 Marija Šerifović i Matija Cvek - 3 Celebrity Matija Cvek nakon osvojenog Porina objavio fotografiju novoređene kćeri: "Hvala kaj si navijala ručice mala"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene