"Najveći od najvećih"

Anja Šovagović-Despot emotivnim videom prisjetila se oca Fabijana: "Utvaram da je On sa mnom i da se zajedno sa mnom smije"

Anja i Fabijan Šovagović - 5 Anja i Fabijan Šovagović - 5 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Anja i Fabijan Šovagović - 6 Anja i Fabijan Šovagović - 1 Anja i Fabijan Šovagović - 2 Anja i Fabijan Šovagović - 3 Anja i Fabijan Šovagović - 4 Anja Šovagović - 1 Anja Šovagović Despot - 5 Anja Šovagović Despot - 1 Anja Šovagović Despot - 2 Anja Šovagović Despot - 3 +20 Anja Šovagović Despot Galerija

Anja Šovagović objavila je video prepun fotografija s ocem Fabijanom koji je preminuo 2001. godine.

Naša glumačka diva Anja Šovagović prisjetila se svog oca Fabijana Šovagovića koji je također bio izvrstan glumac.

Podijelila je video na svojem profilu na Instagramu kako bi obilježila njegov rođendan, a u njemu su se nalazile fotografije iz njezina djetinjstva, ali i dana kad je njezin otac bio mlad.

"…Moj je otac svakako bio veoma neobičan otac, a nekako onda ni Filip ni ja baš nismo prava djeca. I jedno i drugo ''uzeli'' smo mu zanimanje, valjda nas je opčarao. Ta ''začaranost'' Šovagovićem silno me muči, a ispunjava ponosom što imam njegove zdrave zube i dobar smijeh pa prkosim na toj sceni ne znam kome i ne znam zašto, ali utvaram da je On sa mnom i da se zajedno sa mnom smije", napisala je u opisu pa dodala pjesmu "Golubice bijela".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Šovagović (@anjasovagovic)

"Najveći od najvećih", "Jedan od najvećih", "Sretan mu nebeski", "Slavonska legenda uvijek u srcu", "Glumčina", glasili su neki od brojnih komentara.

Osim Anje, Fabijan ima i sina Filipa koji je također odličan glumac, a mnogima je poznat po svojoj ulozi Ive Zadre u popularnoj seriji "Naša mala klinika".

Podsjetimo, Fabijan je bio kazališni glumac nevjerojatnog talenta, a dokazao se i na filmu. Glumio je tako u ''Predstavi Hamleta u selu Mrduša Donja'', ''Novinar'', ''Lisica'', ''Bitka na Neretvi'' i ''Čovjek koji je volio sprovode''. Više je puta osvajao zlatne Arene za svoju glumu, na kraju je postao apsolutni stup hrvatskog glumišta i legenda regionalnog filma, pa je mnoge fanove rastužilo kada je preminuo 2001. godine.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Matija Vuica i Jurica Popović Matija Vuica i Jurica Popović Matija Vuica Matija Vuica i Jurica Popović +21 In Magazin: Matija Vuica i Jurica Popović - 1 Celebrity Matija Vuica tjedan dana poslije smrti partnera Jurice objavila fotografiju zbog koje su mnogima oči zasuzile

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Tia Jurčić Tia i Mario Mamić - 4 Tia i Mario Mamić - 5 Tia i Mario Mamić - 3 +17 Tia i Mario Mamić - 1 Celebrity Tia Jurčić ponovno ljubi? Na Instagramu je objavila prisne fotografije s legendarnim sportašem, evo i gdje se provodila s njim!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene