Hrabar početak ljubavi!

Naš glumački par stao je pred oltar nakon četiri dana veze, a svoju priču koja i dalje fascinira javnost ovih dana posebno slave!

Anja Šovagović i Dragan Despot Anja Šovagović i Dragan Despot Instagram 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Anja Šovagović Despot i Dragan Despot Ana Despot i Anja Šovagović Despot Anja Šovagović Despot - 1 Anja Šovagović i Dragan Despot - 2 Anja Šovagović i Dragan Despot - 1 Anja Šovagović i Dragan Despot Anja Šovagović Despot Anja Šovagović Despot Anja Šovagović Despot - 1 Anja Šovagović Despot - 5 +11 Anja Šovagović Despot - 6 Galerija

Anja Šovagović Despot svom je suprugu Draganu Despotu čestitala 37. godišnjicu braka, a njihov početak ljubavi sve i nakon toliko godina impresionira.

Naš glumački par Anja Šovagović Despot i Dragan Despot ovih su dana imali poseban razlog za slavlje. Par je proslavio veliku 37. godišnjicu braka, a tim povodom Anja se oglasila na društvenim mrežama uz njihovu fotografiju s jednog crvenog tepiha.

''Trideset i sedma! Fakat, dobri smo!'' napisala je kratko u opisu.

Njezini pratitelji u komentarima su ih obasuli čestitkama i sretnim željama, a mnogi su bili oduševljeni i pomalo šokirani brojkom koju slave obzirom da se danas sve više parova rastaje čak i nakon više desetljeća godina braka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Šovagović (@anjasovagovic)

A da će ovoliko dugo trajati, za njihovu ljubav nitko se na početku nije nadao iz jednog razloga.

Naime, Anja i Dragan upoznali su se početkom Dubrovačkih ljetnih igara 1978. godine, dok je ona imala 15, a on 22 godine. Nekoliko godina kasnije, ponovno su se sreli u Dubrovniku i zaljubili se, te su svoju vezu odlučili ozakoniti nakon samo četiri dana. Anjin otac, glumac Fabijan Šovagović, Dragana je poznavao otprije, no ona je njegovu obitelj upoznala nekoliko sati prije vjenčanja.

"To je stvarno toliko nevjerojatno da ne izgleda kao da je istina, ali je istina. Nestvarno smo se zaljubili i tu dalje se nije imalo što i sad sa svakom godinom dulje", izjavila je Anja jednom za In magazin.

Da je to bila zaista ispravna odluka, dokazuje njihov dugogodišnji brak tijekom kojeg su dobili kćer Anu i sina Josipa.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori - 1 Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori +25 Kanye West i Bianca Censori Celebrity Prizori nje ovako odjevene naljutili su Talijane, a evo što je posebno zasmetalo njezinoj obitelji!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marin Miletić i Kristina Krepela - 1 Marin Miletić i Kristina Krepela Kristina Krepela i Marin Miletić Kristina Krepela i Marin Miletić +26 Kristina Krepela Celebrity Naš političar zaljubljen je preko ušiju u lijepu glumicu, a mnogi su primijetili da ona na sebi ne skriva nešto što bi nekima možda i zasmetalo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene