predivna priča!

Prepoznajete li ih? Poznati domaći par pred oltar je stao nakon samo nekoliko dana veze, a 35 godina kasnije i dalje su zaljubljeni preko ušiju!

Anja Šovagović Despot (Foto: Dnevnik.hr) Anja Šovagović Despot (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Anja Šovagović Despot (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Anja Šovagović i Dragan Despot vjenčali su se nakon samo nekoliko dana veze, a dokazali su da njihova ljubav može pobijediti sve.

Glumica Anja Šovagović i njezin suprug Dragan Despot ovih su dana proslavili 35. godišnjicu braka, a ona je na svojem Instagramu podijelila fotografije s njihova najsretnijeg dana.

Pogledaj i ovo Anja Šovagović Despot Ima i razloga za slavlje! Naša glumačka diva ne skriva koliko joj nedostaje otac: "On je ostavio zaista jedno ogromno blago na filmu, televiziji i u kazalištu"

"Trideset i pet godina ljubavi", napisala je Anja u opisu fotografija snimljenih u crkvi sv. Marka u Zagrebu. Brojni pratitelji čestitali su im godišnjicu u komentarima, a neki su poručili kako su jednako divni i toliko godina kasnije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Šovagović (@anjasovagovic)

Ljubav između Anje i Dragana rodila se početkom Dubrovačkih ljetnih igara 1978. godine dok je ona imala 15, a on 22 godine. Nekoliko godina kasnije, ponovno u Dubrovniku, zaljubili su se te su svoju vezu odlučili ozakoniti nakon samo nekoliko dana. Anjin otac, glumac Fabijan Šovagović, Dragana je poznavao otprije, no ona je njegovu obitelj upoznala nekoliko sati prije vjenčanja.

Da je to bila zaista ispravna odluka, dokazuje njihov dugogodišnji brak tijekom kojeg su dobili kćer Anu i sina Josipa.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Mark Bagarić Mark Bagarić Mark Bagarić Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Mark Bagarić +15 Mark Bagarić Celebrity Tko je mladić zbog kojeg je Martina Tomčić izjavila da se zaljubila? Tvrdi da nikad nije bio u vezi, ali nakon ovoga teško da će ostati solo!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Antonio Mitar Antonio Mitar Antonio Mitar Antonio Mitar +6 Antonio Mitar Celebrity ''Napravili ste budale od nas!'' Jankova izjava bit će vam jasna kad vidite što im je učinio ovaj mladić!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene