s majom nikad dosadno!

Šuput napravila pravi raspašoj na nesvakidašnjoj proslavi rođendana svoje prijateljice, posebno je bio zanimljiv outfit supruga Nenada!

Maja Šuput - 7 Maja Šuput - 7 Maja Šuput/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 7 Uskršnja čestitka Maje Šuput Uskršnja čestitka Maje Šuput Uskršnja čestitka Maje Šuput +19 Uskršnja čestitka Maje Šuput Galerija

Maja Šuput i na rođendanu svoje prijateljice podignula je atmosferu do usijanja.

Naša pjevačica Maja Šuput poznata je po dobroj zabavi, a to da uvijek napravi odličnu atmosferu svjedoče brojne snimke s proslava i događaja na kojima ona nastupa.

Ovoga puta kraljica svadbi uveličala je rođendan svoje prijateljice Anite Tuček te je uz pjesmu "Ciganka sam mala" zaplesala na proslavi.

"Sretan ti ciganko moja", napisala je Maja prijateljici.

Pogledaji ovo Uskršnja čestitka Maje Šuput Celebrity Pogledajte kako su se Šuput i njena obitelj dotjerali za Uskrs, pohvalila se i raskošnom dekoracijom, a evo i što je najviše obradovalo malog Blooma!

Uzvanici bili su odjeveni u romskom stilu, a pažnju je ukrao i Majin suprug, Nenad Tatarinov koji se veselio sa zlatnom ogrlicom oko vrata. 

Ne bi to bilo to, a da Šuput nije zapjevala na proslavi. Oko Maje bili su svirači, a ona je s pjesmom "Veseljak" pokupila sav bakšiš.

"Joj što volim da vam uzmem novac", našalila se Maja. 

Pogledaji ovo Maja Šuput Celebrity Kako postati Maja Šuput? Pjevačica snimila video s detaljnim uputama: "Osmijeh na lice, malo zabacit kukićima i neka pati koga smeta!"

Podsjećamo, Maja je povodom Uskrsa objavila i niz obiteljskih fotografija, za koje se i modno uskladila sa suprugom Nenadom te njihovim sinčićem Bloomom, a svi su bili u bijelom.

"Sretan i blagoslovljen Uskrs svima", napisala je, a pratitelji su joj uzvratili čestitke.

Pogledaji ovo Maja Šuput Celebrity Spektakularan povratak Maje Šuput na male ekrane: "Da, da, znam da sam vam falila na TV-u!"

Mnogima je pažnju ukrao i preslatki Bloom, koji je na svim fotkama nasmiješen od uha do uha, a posebno ga je razveselilo tucanje s jajima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Maja je pokazala i djelić raskošne uskršnje dekoracije u svojem domu, a pohvalila se i bogatim blagdanskim stolom.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Livaković - 1 Helena Livaković - 4 Helena Livaković - 2 Helena Livaković - 3 +25 Helena Livaković Celebrity Supruga Dominika Livakovića predivnim fotografijama sa sinom otkrila je kako su proslavili Uskrs, dječak je ukrao svu pažnju!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton Princ Harry i Kate Middleton - 4 Princ Harry i Kate Middleton - 5 +25 Kate Middleton, princ William Celebrity Kate Middleton bila je prisiljena otkriti da ima rak? Procurile su informacije o prijetnjama s kojima se suočila

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene