prelijepa obitelj

Supruga Dominika Livakovića predivnim fotografijama sa sinom otkrila je kako su proslavili Uskrs, dječak je ukrao svu pažnju!

Helena Livaković - 3 Helena Livaković - 3 Helena Livaković/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Livaković - 1 Helena Livaković - 4 Helena Livaković - 2 Helena Livaković - 3 Helena Livaković Helena Livaković Helena Livaković Dominik i Helena Livaković Dominik i Helena Livaković - 6 Dominik i Helena Livaković - 5 +19 Dominik i Helena Livaković - 4 Galerija

Helena Livaković objavila je fotografije kojima je pokazala kako je sa suprugom Dominikom Livakovićem i sinčićem Joakimom provela Uskrs.

Helena i Dominik Livaković proveli su Uskrs u Istanbulu, a ona je na svom Instagram profilu objavila kako su proslavili najveći blagdan.

Roditelji su pozirali sa svojim novorođenin sinom Joakimom pored stola s bijelim cvijećem i ukrašenim pisanicama. 

Pogledaji ovo Helena Livaković Celebrity Supruga Dominika Livakovića objavila preslatku fotografiju njihova sina, evo što je obilježila ovim slatkim prizorima!

Lijepa Helena, koja nosi nadimak i hrvatske Meghan Markle, rodila je u Petrovoj bolnici u Zagrebu, a par je vijest o dolasku prinove uspješno držao u tajnosti do samog kraja.

Kako vam se Dominik i Helena sviđaju kao par?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Dominik je ranije također objavio fotografiju sinčića na kojoj se vidi samo njegova ručica, a uz nju je otkrio i da je rođen 6. siječnja.

Pogledaji ovo Dominik i Helena Livaković Celebrity Lijepa supruga Dominika Livakovića objavila je preslatku fotku s njihovim sinčićem upečatljiva imena, a imali su i društvo!

Par je zajedno od 2017. godine, a vjenčali su se prije dvije godine Zadru. Lijepa Helena, koju zbog izgleda uspoređuju s Meghan, ne voli puno toga otkrivati o sebi, no tijekom Svjetskog prvenstva u Katru 2022. godine privukla je veliku pozornost javnosti jer je supruga vjerno bodrila na svakoj utakmici u njegovu dresu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton Princ Harry i Kate Middleton - 4 Princ Harry i Kate Middleton - 5 +25 Kate Middleton, princ William Celebrity Kate Middleton bila je prisiljena otkriti da ima rak? Procurile su informacije o prijetnjama s kojima se suočila

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju William Levy - 5 William Levy - 4 William Levy - 3 William Levy - 2 +19 William Levy - 1 Celebrity Zavodnik iz telenovela izgleda gotovo jednako kao na početku karijere, razliku čini sitnica, ali postoji nešto čime se nimalo ne može pohvaliti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene