Sve je raznježila

Supruga Dominika Livakovića objavila preslatku fotografiju njihova sina, evo što je obilježila ovim slatkim prizorima!

Helena Livaković Helena Livaković Helena Livaković/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Livaković Helena Livaković Helena Livaković Helena Livaković Dominik i Helena Livaković Dominik i Helena Livaković - 4 Dominik i Helena Livaković - 5 Dominik i Helena Livaković - 6 Dominik i Helena Livaković - 1 Dominik i Helena Livaković - 2 +20 Dominik i Helena Livaković - 2 Galerija

Helena Livaković objavila je fotografije sa sinom Joakimom, kojeg je dobila s Dominikom Livakovićem prije dva mjeseca.

Supruga našeg nogometnog vratara Dominika Livakovića Helena Livaković objavila je u pričama na Instagramu fotografije s njihovim sinom Joakimom i raznježila svoje pratitelje.

Helena na fotografijama ljubi i grli svog malenog dječaka, a objavila je snimku na kojoj ju on prstićima drži za ruku te tako obilježila njegova prva dva mjeseca života.

Pogledaji ovo Dominik i Helena Livaković - 1 Celebrity Evo koje su ime Dominik Livaković i lijepa supruga dali sinčiću, iza njega se krije posebno značenje!

Lijepa Helena, koja nosi nadimak i hrvatske Meghan Markle, rodila je u Petrovoj bolnici u Zagrebu, a par je vijest o dolasku prinove uspješno držao u tajnosti do samog kraja. Dominik je ranije također objavio fotografiju sinčića na kojoj se vidi samo njegova ručica, a uz nju je otkrio i da je rođen 6. siječnja.

Pogledaji ovo Dominik i Helena Livaković Celebrity Dominik Livaković objavio prvu fotografiju s novorođenim sinčićem i suprugom Helenom

Par je zajedno od 2017. godine, a vjenčali su se prije dvije godine Zadru. Lijepa Helena, koju zbog izgleda uspoređuju s Meghan, ne voli puno toga otkrivati o sebi, no tijekom Svjetskog prvenstva u Katru 2022. godine privukla je veliku pozornost javnosti jer je supruga vjerno bodrila na svakoj utakmici u njegovu dresu.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Charlize Theron i Novak Đoković - 5 Charlize Theron i Novak Đoković - 2 Charlize Theron i Novak Đoković - 3 Charlize Theron na meču Novaka Đokovića +27 Charlize Theron na meču Novaka Đokovića Celebrity Novak Đoković završio u zagrljaju jedne od najljepših glumica svijeta, njegove mečeve inače prati iz prvih redova i srčano navija!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Kovačić - 3 Jelena Kovačić - 2 Jelena Kovačić - 4 Jelena Kovačić - 1 +25 Katarina Kovačić Celebrity Mateo Kovačić ima dvije sestre koje se skrivaju od znatiželje javnosti, a jedna nevjerojatno podsjeća na njegovu suprugu Izabel

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene