Uživaju novim čarima

Lijepa supruga Dominika Livakovića objavila je preslatku fotku s njihovim sinčićem upečatljiva imena, a imali su i društvo!

Dominik i Helena Livaković Dominik i Helena Livaković Tomislav Kristo/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Livaković Helena Livaković Dominik i Helena Livaković Dominik i Helena Livaković - 6 Dominik i Helena Livaković - 3 Dominik i Helena Livaković - 2 Dominik i Helena Livaković - 4 Dominik i Helena Livaković - 5 Helena Livaković Helena Livaković +19 Dominik i Helena Livaković - 2 Galerija

Helena Livaković objavila je fotografiju sa sinom Joakimom kojeg je početkom siječnja dobila s Dominikom Livakovićem.

Supruga našeg nogometnog reprezentativca i vratara Dominika Livakovića, Helena Livaković na svom je profilu na Instagramu podijelila preslatku fotografiju s njihovim sinom koji je na svijet stigao početkom siječnja.

Helena je s malenim Joakimom pozirala u dizalu, dok ga je držala u nosilici i bila ležerno i sportski obučena, a s njima je bio i njihov krzneni ljubimac pa je za pretpostaviti da se trojac bio otputio u šetnju.

Helena je rodila u Petrovoj bolnici u Zagrebu, a par je vijest o dolasku prinove uspješno držao u tajnosti do samog kraja. Dominik je ranije također objavio fotografiju sinčića, na kojoj se vidi samo njegova ručica, a uz nju je otkrio i da je rođen 6. siječnja.

Pogledaji ovo Helena Livaković Celebrity Predivna supruga našeg Vatrenog pokazala je lice bez trunke šminke, a u komentarima joj se zbog viđenog javila i Ivana Vida!

Par je zajedno od 2017. godine, a vjenčali su se prije dvije godine Zadru. Lijepa Helena, koju zbog izgleda uspoređuju s Meghan Markle, ne voli puno toga otkrivati o sebi, no tijekom Svjetskog prvenstva u Katru 2022. godine privukla je veliku pozornost javnosti jer je supruga vjerno bodrila na svakoj utakmici u njegovu dresu.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa i Josip Pleslić Josipa i Josip Pleslić Josipa Rimac - 7 Josipa Rimac - 8 +10 Josipa Rimac - 6 Celebrity Josipa Rimac uživala je s novim suprugom u Dubrovniku, vidi se da je sretna sa svojim imenjakom i bivšim agentom SOA-e

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Poonam Pandey - 6 Poonam Pandey - 5 Poonam Pandey - 2 Poonam Pandey - 3 +10 Poonam Pandey - 4 Celebrity Vijest o smrti glumice Poonam Pandey je lažna, sama se oglasila i sve objasnila: ''Žao mi je što sam vam nanijela bol''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene