svi u bijelom

Pogledajte kako su se Šuput i njena obitelj dotjerali za Uskrs, pohvalila se i raskošnom dekoracijom, a evo i što je najviše obradovalo malog Blooma!

Uskršnja čestitka Maje Šuput Uskršnja čestitka Maje Šuput Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Uskršnja čestitka Maje Šuput Uskršnja čestitka Maje Šuput Uskršnja čestitka Maje Šuput Uskršnja čestitka Maje Šuput Uskršnja čestitka Maje Šuput Uskršnja čestitka Maje Šuput Uskršnja čestitka Maje Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +19 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput čestitala je Uskrs obiteljskim fotografijama sa suprugom Nenadom Tatarinovim i sinom Bloomom.

Pjevačica Maja Šuput čestitala je Uskrs na društvenim mrežama.

Tim je povodom objavila i niz obiteljskih fotografija, za koje se i modno uskladila sa suprugom Nenadom Tatarinovim te njihovim sinčićem Bloomom, a svi su bili u bijelom.

Pogledaji ovo Maja Šuput Celebrity Kako postati Maja Šuput? Pjevačica snimila video s detaljnim uputama: "Osmijeh na lice, malo zabacit kukićima i neka pati koga smeta!"

"Sretan i blagoslovljen Uskrs svima", napisala je Maja, a pratitelji su joj uzvratili čestitke. Mnogima je i ovaj put pažnju ukrao preslatki Bloom, koji je na svim fotkama nasmiješen od uha do uha, a posebno ga je razveselilo tucanje s jajima.

Maja je pokazala i djelić raskošne uskršnje dekoracije u svojem domu, a pohvalila se i bogatim blagdanskim stolom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Podsjetimo, Maja Šuput i Nenad Tatarinov vjenčali su se u svibnju 2019. godine, a sinčića Blooma dobili su u ožujku 2021.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Gordan Jandroković Gordan Jandroković Gordan Jandroković i sin Mihael Gordan i Klara Jandroković - 1 +25 Gordan i Klara Jandroković - 2 Celebrity Gordan Jandroković čestitao Uskrs u društvu mlađeg sina, sa suprugom Sonjom ima troje djece, no rijetko ih pokazuje

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Livaja i Ana Gruica Uglešić Iris Livaja i Ana Gruica Uglešić Iris Livaja i Ana Gruica Uglešić Iris Livaja +31 Marko Livaja s djecom Celebrity Iris Livaja bodrila je svog Marka u društvu još jedne poznate Splićanke, s kojom je veže i više od prijateljstva!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene