da je maja biti lako...

Kako postati Maja Šuput? Pjevačica snimila video s detaljnim uputama: "Osmijeh na lice, malo zabacit kukićima i neka pati koga smeta!"

Maja Šuput Maja Šuput Instagram/Screenshot 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Marija Kolb, TLZP Marija Kolb, TLZP Marija Kolb kao Dua Lipa, TLZP Marija Kolb - 7 Marija Kolb - 8 Marija Kolb, Alen Bičević i Antonija Šola +25 Marija Kolb, Alen Bičević i Antonija Šola Galerija

Maja Šuput pomogla je Mariji Kolb kako bi je što bolje utjelovila u novoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato".

Dok gledatelji s nestrpljenjem iščekuju novu epizodu showa "Tvoje lice zvuči poznato", natjecatelji marljivo rade na svojim transformacijama, a neki su dobili i upute iz prvog lica.

Tako je Maja Šuput snimila video sa savjetima za glumicu Mariju Kolb, koja će se ove nedjelje transformirati u nju, a Marija ga je podijelila i na svojem profilu na Instagramu.

"Draga Marija, želim ti svu moguću sreću jer čujem da ćeš morati biti ja. Ne znam hoće li to biti smiješno, tragično, koliko će ti teško biti, ali u svakom slučaju treba ti biti zabavno. 'Čista petica' je pozitivna, vesela, zapravo jedna urnebesno dobra pjesma i na taj način je trebaš i izvest. Držat ću stvarno fige da ovaj nastup prođe dobro, a ono što ti moraš je zaista osmijeh na lice, malo zabacit kukićima, bokićima, cicicama i svim ostalim, i zaista će to biti sjajno. Neka pati koga smeta, držim fige, voli te Maja Šuput!" poručila joj je Maja u videu, a Marija joj se zahvalila na savjetima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marija Kolb (@marija_kolb)

"Draga Maja Šuput, TLZP vremenski stroj nas baca u FINALE DORE 2003. i tvoj nastup koji je bio čista desetka. Hvala ti za podršku, lijepe želje i sve naputke kojih se držim, a tiču se zabacivanja kukića, bokića i cicica, a najvažnije nabacivanja širokog osmijeha kojeg, vjeruj, ne skidam otkad sam Ti. Hvala za more pozitive i loode energije! Nadam se da ćeš biti zadovoljna jer ja se zaista zabavljam!" napisala je Marija u objavi.

Pogledaji ovo Marija Kolb Celebrity Naša mlada glumačka zvijezda otvorila dušu o tragičnom gubitku: ''Znam da me čuva kao anđeo i prati svaki moj korak''

No, kako izreka kaže - da je Maja Šuput biti lako, Maja Šuput bio bi svatko, a hoće li Marija zbog ovih stručnih savjeta ipak biti u prednosti nad ostalim kandidatima, doznajte već ove nedjelje u 20:15 na Novoj TV.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Konstantin Haag i Jagoda Kumrić Jagoda Kumrić Jagoda Kumrić Konstantin Haag +26 Konstantin Haag i Jagoda Kumrić Celebrity Privatni odnos zvijezda Kumova godinama intrigira javnost, oni mudro šute, no njihove nove fotografije sve govore!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Lizzo Lizzo Lizzo Lizzo +24 Lizzo Celebrity Šokantna odluka jedne od najvećih glazbenih zvijezda, kolege i obožavatelji je mole da se predomisli: "Nisam se za ovo zapisala, odustajem!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene