nakon gnjusnih optužbi

Šokantna odluka jedne od najvećih glazbenih zvijezda, kolege i obožavatelji je mole da se predomisli: "Nisam se za ovo zapisala, odustajem!"

Lizzo Lizzo Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Lizzo Lizzo Lizzo Lizzo Lizzo Lizzo Lizzo Lizzo Lizzo - 6 Lizzo - 5 +18 Lizzo Galerija

Lizzo je na društvenim mrežama da odustaje od glazbe, a njezina objava izazvala je lavinu reakcija.

Popularna američka glazbenica Lizzo šokirala je obožavatelje novom objavom na društvenim mrežama.

Pjevačica hitova "Truth Hurts" i "Good as Hell" na svojem profilu na Instagramu objavila je da odustaje od glazbe, a pojasnila je i što je kumovalo toj iznenadnoj odluci.

"Umorna sam od toga da me svi u mom životu i na internetu razvlače uokolo. Sve što želim je stvarati glazbu, činiti ljude sretnima i pomoći da svijet bude malo bolje mjesto nego što je bio prije mene. No, počinjem se osjećati kao da me svijet ne želi u njemu. Stalno se suočavam s lažima koje pričaju o meni za klikove i preglede... Stalno sam predmet izrugivanja zbog svojeg izgleda... Ljudi koji me uopće ne poznaju prozivaju me zbog mojeg karaktera i omalovažavaju me. Nisam se za ovo zapisala - odustajem!" napisala je, a objavom je izazvala lavinu reakcija kolega i obožavatelja koji je mole da ne odustane od glazbe.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lizzo (@lizzobeeating)

"Lizzo, ne odustaj, volimo te", "Trebaš nam", "Nemoj nikad odustati, samo se odmori", "Volimo te kraljice", "Ne daj im da pobjede", nižu se komentari.

Inače, Lizzo se prošle godine suočila s teškim optužbama za seksualno uznemiravanje i neprijateljsko radno okruženje. Protiv glazbenice pravog imena Melissa Viviane Jefferson i njezine producentske kuće Big Grrrl Big Touring, Inc. (BGBT) podignuta je optužnica koju su pokrenule tri njezine bivše plesačice, Arianna Davis, Crystal Williams i Noelle Rodriguez, uz tvrdnje da su bile izložene seksualnom, vjerskom i rasnom uznemiravanju, diskriminaciji zbog invaliditeta, napadima i pritvaranju od strane glazbenice.

Pogledaji ovo Lizzo - 3 Celebrity Američka reperica oglasila se nakon skandaloznih optužbi svojih plesačica: ''Inače nemam običaj...''

Grammyjem nagrađena američka pjevačica poznata je po svom zagovaranju tjelesne pozitivnosti i inkluzivnosti u svojoj glazbi te svojem reality showu Watch Out For The Big Grrrls. Međutim, sve je to palo u vodu nakon što su plesači optužili Lizzo da je skrenula pozornost na debljinu plesačice Arianne te je posramljivala zbog toga što se udebljala.

Lizzo se o ogradila od tih optužbi, tvrdeći da plesačice lažu.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Konstantin Haag i Jagoda Kumrić Jagoda Kumrić Jagoda Kumrić Konstantin Haag +26 Konstantin Haag i Jagoda Kumrić Celebrity Privatni odnos zvijezda Kumova godinama intrigira javnost, oni mudro šute, no njihove nove fotografije sve govore!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +26 Maja Šuput i Marko Grubnić Celebrity Spektakularan povratak Maje Šuput na male ekrane: "Da, da, znam da sam vam falila na TV-u!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene