gledatelji jedva dočekali!

Spektakularan povratak Maje Šuput na male ekrane: "Da, da, znam da sam vam falila na TV-u!"

Maja Šuput Maja Šuput Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput i Marko Grubnić Alka Vuica, Maja Šuput, Luka Nižetić, Marko Grubnić Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 +20 Maja Šuput, Nenad i Bloom Tatarinov Galerija

Maja Šuput gostovala je u showu "Tko to tamo pjeva?", a njezin kratki povratak na male ekrane gledatelji su dočekali s velikim oduševljenjem.

Pjevačica Maja Šuput zadnjih je godina postala i jedno od omiljenih televizijskih lica zahvaljujući showu "Supertalent", u kojem je članica žirija, a pokazala se i kao vješta voditeljica u "Plesu sa zvijezdama".

Sada se kratko vratila na male ekrane u showu "Tko to tamo pjeva", kao gostujuća članica stručnog panela.

Za ovu je prigodu odabrala zlatni komplet s mini haljinom i jaknom, koji je kombinirala i sa zlatnim nakitom te bijelim štiklama, a sve je dodatno podigla i velikom, kovrčavom kosom.

Pogledaji ovo Maja Šuput - 6 inMagazin Maja Šuput u dugogodišnjoj karijeri ima samo jedan neostvareni san: ''Pa voljela bih to...''

"Da, da, znam da sam vam falila na TV-u koliko i vi meni! Zato okrenite na show 'Tko to tamo pjeva' i pogađajte s nama tko zna, a tko ne zna pjevati", pohvalila se Maja na Instagramu, a ako je suditi po komentarima koje je dobila, gledatelji su je jedva dočekali opet gledati na televiziji.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

"Ma ti si jednostavno kraljica i svi te volimo", "Bravo, volim tvoju spontanost i veselje koje nam daješ", "Bila si super", "Divna, kao i uvijek", neki su od brojnih komplimenata koje je dobila.

Pogledaji ovo Maja Šuput Celebrity Maja Šuput izdala je novu pjesmu nakon dugo vremena, poslušajte kako zvuči!

Maja je u showu i zapjevala svoju pjesmu "Djevojačko veče" i to u duetu sa zadnjim tajnim glasom, matematičarkom Karlom Miletić, koja se pokazala i kao odlična pjevačica.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tko to tamo pjeva (@tkototamopjeva_)

 

"Na snimanju je bilo zaista sjajno, čak malo i iznenađujuće jer sam mislila da će pogađanje biti puno jednostavnije za mene koja se tim bavim, međutim, ni ja sama nisam mogla razaznati tko zaista pjeva, a tko je loš pjevač. U svakom slučaju, bilo mi je jako zabavno", otkrila je Maja za Novu TV i dodala: "Ekipa je genijalna, neke ljude nisam vidjela sto godina, neke sam sada upoznala. Druženje s panelistima i, naravno, s Franom Ridjanom bilo je iznimno zabavno, a da ne govorim koliko smo se dobro zabavljali i tijekom pauze."

Stalni panelisti u"Tko to tamo pjeva" su Luka Nižetić, Alka Vuica, Gianna Apostolski i Goran Vinčić, a show gledajte svaki petak u 20:20 na Novoj TV.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Christopher Meloni Christopher Meloni Christopher Meloni Christopher Meloni sa suprugom +25 Christopher Meloni sa suprugom Nekad i sad Jedan od omiljenih televizijskih detektiva i u 63. godini svojom pojavom izaziva divljenje, jasno je i zašto nema problema sa skidanjem do kraja!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Jeremy Sumpter Jeremy Sumpter - 5 Jeremy Sumpter - 4 Jeremy Sumpter - 3 +11 Jeremy Sumpter - 2 Nekad i sad Pamtimo ga kao dječaka koji nikad neće odrasti, ali i to se službeno promijenilo, a evo i kako danas izgleda!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene