nevjerojatno zgodan!

Jedan od omiljenih televizijskih detektiva i u 63. godini svojom pojavom izaziva divljenje, jasno je i zašto nema problema sa skidanjem do kraja!

Christopher Meloni Christopher Meloni Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Christopher Meloni Christopher Meloni Christopher Meloni Christopher Meloni sa suprugom Christopher Meloni sa suprugom Christopher Meloni - 1 Christopher Meloni - 2 Christopher Meloni - 3 Christopher Meloni - 4 Christopher Meloni - 6 +19 Christopher Meloni - 7 Galerija

Pogledajte kako danas izgleda detektiv Elliot Stabler iz serije "Zakon i red: Odjel za žrtve", kojeg glumi Christopher Meloni.

Na Domu TV vratila se popularna serija "Zakon i red: Odjel za žrtve", a s njom i jedan od omiljenih televizijskih detektiva - Elliot Stabler.

Stablera je odlično utjelovio glumac Christopher Meloni, koji će ovog travnja napuniti 63 godine i dosta se promijenio otkako smo ga gledali u seriji čija popularnost ne jenjava otkako je počela s emitiranjem 1999. godine.

Pogledaji ovo Mariska Hargitay Celebrity Potresna ispovijest zvijezde popularne kriminalističke serije: "Silovao me prijatelj, učinila sam što moram kako bih preživjela"

No, iako je s vremenom ostao bez kose, zbog svojeg nevjerojatno isklesanog tijela i dalje opravdano nosi titulu seks-simbola.

Tako je 2021. godine završio na naslovnici časopisa Men's Health, za koju je pozirao potpuno gol, a zatim se godinu dana kasnije skinuo do kraja i u reklami za fitness kompaniju Peloton.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Men's Health (@menshealthmag)

Iako je tada imao potporu svoje supruge, umjetnice Doris Sherman Williams, priznao je da njihova djeca, kći Sophia i sin Dante, nisu bila baš nesretnija zbog toga što im je otac seks-simbol.

"Moja žena, ona je draga i shvaća. S druge strane, djeca se barem jednom mjesečno čude tome i prijatelji ih zadirkuju. Ali mislim da potajno u srcima oni to shvaćaju", izjavio je tada Christopher.

Meloni i Williams, koja je od njega mlađa čak 27 godina, u sretnom su braku od 19995. godine.

Osim u "Zakonu i redu", Christopher Meloni ostvario je upečatljive uloge i u serijama "Oz", "Okus krvi", "Sluškinjina priča", "Happy" i "Stažist".

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vladimir Tintor Vladimir Tintor i Olga Pakalović Vladimir Tintor i Olga Pakalović Vladimir Tintor i Olga Pakalović +25 Vladimir Tintor - 1 Celebrity Aljoša iz Kumova misli na svoju Vesnu i dok ne snimaju seriju, pogledajte što ga je podsjetilo na nju!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Herceg Ivan Herceg Ivan Herceg i Doris Pinčić Ivan Herceg - 1 +21 Ivan Herceg - 2 Nekad i sad Bio je zvijezda domaćih sapunica pa je nestao iz javnosti na nekoliko godina, a sada je nakon dugo vremena osvanula njegova nova fotografija!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene