Ima 61 godinu!

Fotografija potpuno golog omiljenog televizijskog detektiva izazvala je nevjericu, a on je sad otkrio što njegova mlađahna supruga misli o tome!

Christopher Meloni Christopher Meloni Profimedia 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Christopher Meloni - 6 Christopher Meloni - 7 Christopher Meloni - 4 Christopher Meloni - 3 Christopher Meloni - 2 Christopher Meloni - 1 Christopher Meloni - 6 Christopher Meloni - 4 Christopher Meloni - 5 Christopher Meloni - 3 +13 Christopher Meloni - 2 Galerija

Christopher Meloni progovorio je o tituli seks-bombe, kojom se može pohvaliti u sedmom desetljeću života.

Američki glumac i zvijezda serije "Zakon i red" Christopher Meloni progovorio je iskreno o svojoj tituli seks-bombe, koja ga krasi u sedmom desetljeću života, te priznao kako se nije nadao niti očekivao da će mu ona pripasti niti da će izazvati toliki interes pripadnica nježnijeg spola svojim izgledom.

Pogledaj i ovo Christopher Meloni (Foto: Profimedia) Otkrio malo previše Bez hlača usred New Yorka: Raščupanog i zapuštenog slavnog glumca jedva smo prepoznali

"Zabavno je. Ne znam je li još netko okrunjen nadimkom zaddy, koji krasi starije privlačne muškarce. Jednom kad ti je dan, moraš ga prihvatiti koliko možeš", našalio se 61-godišnji glumac u intervjuu za časopis People.

"Muškarci, je li toliko teško?", "Žena, djeca i kondicija", "Muškarci u njegovim godinama su teški krš, ali ne i on", samo su neki od komentara koje je dobio na račun izgleda na društvenim mrežama. 

Christoper je, zahvaljujući svojoj isklesanoj tjelesnoj građi, na naslovnice dospio nakon što su snimljene nove epizode popularne serije prije godinu dana, a još je više zanimanja izazvao kada se u srpnju pojavio potpuno gol u jednoj reklami.

"Super je to. Imam 61 godinu i privlačan sam. Niz sreće se nastavlja", zaključio je.

Iako ima potporu svoje 27 godina mlađe supruge, umjetnice Doris Sherman Williams, priznao je da se njegova 21-godišnja kći Sophia i 18-godišnji sin Dante još uvijek muče s njegovom novom titulom.

"Moja žena, ona je draga i shvaća. S druge strane, djeca se barem jednom mjesečno čude tome i prijatelji ih zadirkuju. Ali mislim da potajno u srcima oni to shvaćaju", izjavio je Christoper.

Glumac već 30 godina glumi u epizodama serije ''Zakon i red'', a osim u njoj, glumio je i u brojnim drugim filmovima i serijama, kao što su ''Sluškinjine priče'', ''Oz'', ''Okus krvi'' i ostale.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Melanie Griffith Melanie Griffith Melanie Griffith Melanie Griffith (Foto: Profimedia) +17 Melanie Griffith (Foto: Instagram) Nekad i sad Bila je ljepotica bez konkurencije kojoj su se svi divili, a baš zato joj jednu stvar njeni fanovi nikako ne mogu oprostiti!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum, Leni Klum Heidi Klum, Leni Klum Heidi Klum, Leni Klum Heidi Klum, Leni Klum +13 Heidi Klum, Leni Klum Celebrity Fotografije Heidi Klum i njene kćeri u seksi donjem rublju izazvale su podijeljene reakcije: ''Ovo nije primjereno!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene