dosta se promijenio

Bio je zvijezda domaćih sapunica pa je nestao iz javnosti na nekoliko godina, a sada je nakon dugo vremena osvanula njegova nova fotografija!

Ivan Herceg Ivan Herceg Instagram 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Herceg Ivan Herceg Ivan Herceg i Doris Pinčić Ivan Herceg - 1 Ivan Herceg - 2 Ivan Herceg - 3 Ivan Herceg - 4 Ivan Herceg - 5 Ivan Herceg - 6 Ivan Herceg - 7 +15 Ivan Herceg - 8 Galerija

Ivan Herceg povukao se iz javnosti prije nekoliko godina, a sada je objavio svoju novu fotografiju.

Hrvatski filmski, televizijski i kazališni glumac Ivan Herceg (42) svojevremeno je bio zvijezda domaćih sapunica, no već ga dugo nemamo priliku gledati na malim ekranima, a godinama izbjegava i bilo kakva javna pojavljivanja.

U fokusu javnosti opet se našao u studenom prošle godine, kada je odlučio otključati svoj profil na Instagramu, a sada je nakon dugo vremena objavio i svoju novu fotografiju.

"Ako si baš previše umisliš da si nešto jako posebno, samo se malo osvrni oko sebe i shvatit ćeš da si jedna srdelica u oceanu...", napisao je uz fotku na kojoj naslonjen na ogradu gleda u šumu, a u fokusu su njegovi bicepsi, koje je istaknuo u majici bez rukava.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @ivan_herceg_official

Listajući njegove objave, prvo u oči upada da je Ivan itekako poradio na svojim mišićima otkako smo ga gledali u domaćim serijama, a često dijeli i snimke na kojima vježba.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @ivan_herceg_official

Ivana publika najbolje pamti kao Janka Zlatara iz serije "Larin izbor", koja je svojevremeno rušila rekorde gledanosti, a gledali smo ga i u serijama "Najbolje godine", "Kud puklo da puklo", "Zlatni dvori", dok je posljednja u kojoj se pojavio bila "Čista ljubav", u kojoj nije ostao od kraja.

Zapaženu ulogu ostvario je i u prvom filmu u kojem je glumio - "Pjevajte nešto ljubavno" iz 2007. godine.

Što se tiče njegova privatnog života, poznato je da u prošlosti ljubio manekenku Anitu Dujić i pjevačicu Ninu Donelli, no sada i takve informacije uspješno skriva od javnosti.

Kako je Ivan Herceg izgledao u svojim slavnijim danima i koliko se otad promijenio, pogledajte u našoj galeriji.  

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vladimir Tintor Vladimir Tintor i Olga Pakalović Vladimir Tintor i Olga Pakalović Vladimir Tintor i Olga Pakalović +25 Vladimir Tintor - 1 Celebrity Aljoša iz Kumova misli na svoju Vesnu i dok ne snimaju seriju, pogledajte što ga je podsjetilo na nju!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Robert i Anica Kovač, 2010. godina Robert i Anica Kovač, 2010. godina Robert i Anica Kovač Robert i Anica Kovač +25 Robert i Anica Kovač Nekad i sad Robert Kovač u Anicu se zaljubio još kao tinejdžer, no onda se oženio drugom, a opet su ih spojila braća Mamić!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene