talentirana za brojeve i glazbu!

U našem hit-showu je oduševila vokalom, a poslušajte pjesmu s kojom je osvojila nagradu na jednom festivalu!

Karla Miletić, Tko to tamo pjeva? Karla Miletić, Tko to tamo pjeva? Nova TV 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Karla Miletić, Tko to tamo pjeva? Karla Miletić, Tko to tamo pjeva? Karla Miletić, Tko to tamo pjeva? Karla Miletić, Tko to tamo pjeva? Karla Miletić, Tko to tamo pjeva? Karla Miletić, Tko to tamo pjeva? Karla Miletić, Tko to tamo pjeva? Karla Miletić, Tko to tamo pjeva? Karla Miletić, Tko to tamo pjeva? Karla Miletić, Tko to tamo pjeva? +3 Karla Miletić, Tko to tamo pjeva? Galerija

Karla Miletić u showu "Tko to tamo pjeva?" predstavljena je kao matematičarka, što i jest, ali je također talentirana pjevačica.

U zadnjoj epizodi showa "Tko to tamo pjeva?" posebnu pažnju gledatelja privukla je 23-godišnja Karla Miletić iz Zagreba, koja je predstavljena kao matematičarka.

Kao tajni glas, Karla je u ostala zadnja, a iako su panelisti bili sigurni da je dobra pjevačica, natjecatelj se nije želio kockati, već je odustao i kući otišao s osvojenih 2.500 eura, iako je mogao osvojiti još toliko.

Naime, kad je zapjevala svojim pravim glasom, Karla je pokazala da je itekako dobra pjevačica, a doznali smo i da se cijeli život bavi glazbom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tko to tamo pjeva (@tkototamopjeva_)

Karla je završila osnovnu i srednju glazbenu školu za flautu, svirala je po puhačkim orkestrima, uključujući i Zagrebački orkestar ZET-, a s orkestrom je nastupala i na televiziji.

Paralelno se bavila i pjevanjem te je pjevala na školskim priredbama, humanitarnim školskim koncertima i u kazalištu. Glazbom se bavi i njezin očuh, s kojim je snimila neke pjesme. On sklada i svira i ona ga u tome prati, a njihov glazbeni žanr je pop s blago alternativnim prizvukom.

S pjesmom koju je izdala "Zagrli anđela svog" sudjelovala je na festivalu duhovne glazbe, gdje je osvojila nagradu publike.

Trenutno je na pauzi od sviranja zbog faksa.

Karla studira na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu, smjer Primijenjena matematika. Na zadnjoj je godini faksa i jako voli matematiku. Bila je na raznim natjecanjima u školi i to joj je bio prvi izbor za faks. Najviše joj se sviđa kreativnost u matematici, kada iz ničega možeš napraviti nešto.

Voli glazbu jer joj se kroz glazbu najlakše izraziti. "I suze i smijeh, ona pokriva sve emocije", kaže, ali smatra da je i matematika također umjetnost. Misli da je za glazbu i matematiku potreban sličan logički sklop.

"Volim ono što radim jer učim svakim danom nove zanimljivosti, otkrivam tajne matematike i ono u čemu se pojedine primjenjuju u svakodnevici", ističe Karla.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Christopher Meloni Christopher Meloni Christopher Meloni Christopher Meloni sa suprugom +25 Christopher Meloni sa suprugom Nekad i sad Jedan od omiljenih televizijskih detektiva i u 63. godini svojom pojavom izaziva divljenje, jasno je i zašto nema problema sa skidanjem do kraja!  

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Jeremy Sumpter Jeremy Sumpter - 5 Jeremy Sumpter - 4 Jeremy Sumpter - 3 +11 Jeremy Sumpter - 2 Nekad i sad Pamtimo ga kao dječaka koji nikad neće odrasti, ali i to se službeno promijenilo, a evo i kako danas izgleda!  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene