Pa iste su!

Dekoltirana haljina supruge kontroverznog glazbenika mnoge je podsjetila na već dobro poznate prizore, vezani su za njegovu bivšu!

Bianca Censori Bianca Censori Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori i Kanye West - 9 Bianca Censori i Kanye West - 7 Kim Kardashian i Kanye West - 1 Kim Kardashian i Kanye West - 3 Kim Kardashian i Kanye West - 2 Kim Kardashian i Kanye West - 4 Bianca Censori i Kanye West - 6 Bianca Censori i Kanye West - 5 Bianca Censori i Kanye West - 4 Bianca Censori i Kanye West - 2 +21 Bianca Censori i Kanye West - 1 Galerija

Bianca Censori i Kanye West viđeni su na jednoj rođendanskoj proslavi, no njezin outfit ukrao je svu pozornost jer nevjerojatno podsjeća na onaj bivše supruge repera.

Reper Kanye West i njegova supruga Bianca Censori svojom su posljednjom prisutnosti opet privukli pozornost fotografa.

Par je bio na rođendanskoj zabavi Ty Dolla $igna u Zapadnom Hollywoodu, a Bianca se tom prigodom prošetala u bijeloj mini haljini s dekolteom sve do pupka.

Kanye je također nosio bijelu majicu i hlače, a njihova ''lagana'' odjevna kombinacija sve je iznenadila s obzirom na to da smo od njih navikli na kontroverzne kombinacije.

Ipak, mnogi su primijetili još nešto.

Bivša supruga Kanyea Westa Kim Kardashian nosila je vrlo sličnu haljinu na proslavi svog 34. rođendana prije 10 godina. Iste godine udala se za Kanyea, a s grupom prijatelja i obitelji u noćnom klubu TAO u Las Vegasu zabavljali su se do dugo u noć. Tijekom večeri čak je dobila tortu na kojoj je pisalo ''Gospođa West''.

Liče li vama Bianca i Kim?

  • Da, iste su!
  • Ne uopće

Ukupno glasova:

Da Kanye od Biance želi napraviti dvojnicu bivše supruge, već se pisalo u svjetskim medijima, ali ovog puta sličnost je bila nevjerojatna.

Kanye i Bianca u tajnosti su se vjenčali u prosincu 2022. godine, samo mjesec dana nakon što je on finalizirao razvod od reality-zvijezde Kim Kardashian, a prošle godine u Italiji su kažnjeni zbog njezinih razgolićenih izdanja u kojima se također bez pardona šetala ulicama.

Njezina pojavljivanja šokiraju javnost svaki put iznova, a reper inače ima atelje u Italiji koji dizajnira skandalozne kreacije svoje supruge, što su i potvrdili modni dizajneri koji su radili s njim.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston - 1 Jennifer Aniston - 5 Jennifer Aniston - 1 Jennifer Aniston - 1 +24 Jennifer Aniston - 3 Celebrity Što se dogodilo s licem Jennifer Aniston? Zvijezda Prijatelja iznenadila je izgledom na naslovnici časopisa!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Dvorac Dragane Mirković - 1 Dvorac Dragane Mirković - 2 Dvorac Dragane Mirković - 3 Dvorac Dragane Mirković - 4 +26 Dvorac Dragane Mirković - 5 Celebrity Dragana Mirković ponosno pokazala unutrašnjost dvorca u kojem živi, ovakav luksuz rijetko se viđa!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene