jednostavno, wow!

Dragana Mirković ponosno pokazala unutrašnjost dvorca u kojem živi, ovakav luksuz rijetko se viđa!

Dvorac Dragane Mirković Dvorac Dragane Mirković Sanjin Strukić/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Dvorac Dragane Mirković - 1 Dvorac Dragane Mirković - 2 Dvorac Dragane Mirković - 3 Dvorac Dragane Mirković - 4 Dvorac Dragane Mirković - 5 Dvorac Dragane Mirković - 6 Dvorac Dragane Mirković - 7 Dvorac Dragane Mirković - 8 Dvorac Dragane Mirković - 9 Dragana Mirković i Toni Bijelić +20 Dragana Mirković Galerija

Dragana Mirković živi u dvorcu starijem od 850 godina koji je prostire na 12 tisuća kvadrata, a sada je u svoj raskošni dom pustila i fotografe.

Jedna od najvećih regionalnih zvijezda, srpska pjevačica Dragana Mirković nakon vijesti o razvodu od supruga Tonija Bijelića pustila je fotografe Pixsella u njihov dom, dvorac Ebenfurth nadomak Beča, u kojem ona sada živi sa sinom Markom i kćeri Manuelom.

Dvorac je stariji od 850 godina i prostire se na 12 tisuća kvadrata, a smješten je u parku od tri hektara. Dragana ga je kupila 2010. godine i u njega ulaže posljednjih 14 godina, a planira i nastaviti u budućnosti.

Dvorac ima svoju kapelicu, koji je Mirković omiljena prostorija.

Pogledaji ovo Dragana Mirković - 1 Celebrity Dragana Mirković usred koncerta jecala od tuge dok je pjevala ''Jedini moj'', sjela je na pod i plakala

"Obožavam ovu kapelicu. Nju je oslikao Franz Anton Maulbertsch. To je nevjerojatno", rekla je Mirković za 24 sata, a pohvalila se i kako je dvorac duže od 300 godina bio u vlasništvu plemićke obitelji von Suttner.

"Iz ovog dvorca potječe Bertha von Suttner, koja je dobitnica Nobelove nagrade za roman 'Dolje oružje!'. Ljeta je uvijek ovdje provodila, a i u njemu je dala svoj posljednji audiointervju. Ponosna sam i fascinantno mi je što je Bertha odavde", istaknula je.

Pogledaji ovo Dragana Mirković Celebrity Dragani Mirković podršku nakon razvoda dala je kolegica s kojom nije pričala 12 godina, evo što joj je poručila

Dragana je ispričala i kako je u dvorcu pronađeno oružje te medaljon koji je Papa u 17. stoljeću darovao eminentnim osobama, a sumnja i kako je puno toga pokradeno jer je dvorac godinama bio otvoren.

Fotografije unutrašnjosti Draganina dvorca pogledajte u galeriji.

Sviđa li vam se kako je Dragana Mirković uredila svoj dvorac?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

O dvorcu je jednom prilikom govorila i u IN magazinu.

"Moram priznati, mnogo je različitih osjećaja u meni kad je dvorac u pitanju, ali ne postoji onaj osjećaj u smislu - hej, ja imam dvorac i sad je to financijski vau. Ne, ne, stvarno ne razmišljam o tome, mnogo me više oduševljava pomisao da je prije 850 godina netko hodao tim stubištem, a sada hodam ja. To mi je nešto zadivljujuće i nevjerojatno, još uvijek i ja ne vjerujem da mi se to događa", izjavila je Dragana nedugo nakon što su ona i Toni kupili dvorac, a iz kojeg se on sada iselio.

Pogledaji ovo Lepa Brena Celebrity Lepa Brena o bračnom krahu prijateljice Dragane Mirković: ''To je bio šok za sve nas, mogu samo zamisliti kako se ona osjeća''

Nedavno ju je Toni usred noći posjetio u dvorcu, i to kako bi je molio da odustane od razvoda te je obećavao da će se promijeniti, rekao je tada izvor blizak paru na Novu.rs.

Međutim, folk-zvijezda rekla mu je da pomirenje ne dolazi u obzir, s obzirom na to da je godinama tolerirala razne stvari i pokušavala održati brak te da sada, kada je napokon presjekla, svoju odluku neće mijenjati i da pomirenje "ne dolazi u obzir".

Ona je prema navodima Toniju rekla i da ga, usprkos svemu, ne mrzi i nema negativnih emocija prema njemu, te da želi s njim ostati u što boljim odnosima zbog djece.

Pogledaji ovo Dragana Mirković - 2 Celebrity Oglasila se odvjetnica muža Dragane Mirković, komentirala je navode o drugoj ženi s kojom ga povezuju: ''Ponaša se časno i dostojanstveno...''

Podsjetimo, Dragana i Toni bili su u braku su od 1999. godine i zajedno imaju dvoje djece. Inače, pjevačica je osim po glazbi, nekretninama i vlastitoj TV kući, poznata i kao vlasnica najskupljih automobila na estradi, kojima se također voli pohvaliti.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Fin Affleck Fin Affleck - 5 Fin Affleck - 3 Fin Affleck - 2 +26 Fin Affleck - 1 Celebrity Potvrđeno je ono što se dugo šuškalo: Kći glumačkog para predstavila je svoje muško ime: ''Zdravo svima, ja sam...''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Severina u Istri - 1 Severina u Istri - 8 Severina u Istri - 7 Severina u Istri - 4 +27 Severina u Istri - 5 Celebrity Severina se stisnula u zagrljaj sebi dragog muškarca, kod njega je provela posljednjih nekoliko dana: ''Toliko radosti na tim slikama…''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene