Najslavnija sestra

Prije 17 godina postala je slavna zbog eksplicitnog videa, a danas uživa u bogatstvu s obitelji čije prezime zna cijeli svijet

Kim Kardashian - 1 Kim Kardashian - 1 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian - 7 Kim Kardashian - 2 Kim Kardashian - 4 Kim Kardashian - 5 Kim Kardashian - 6 Kim Kardashian - 8 Kim Kardashian - 9 Kim Kardashian - 3 Kim Kardashian Kim Kardashian +20 Kim Kardashian Galerija

Kim Kardashian počastila je pratitelje nizom fotografija iz plićaka, svi su gledali u njene obline koje godinama ponosno ističe.

Članica obitelji Kardashian, Kim, objavila je nove fotografije na Instagramu i njima oduzela dah pratiteljima.

Kim je u crnom kupaćem kostimu pozirala u plićaku, a gornji dio badića jedva je zadržao njene bujne obline.

Pogledaji ovo Khloe Kardashian Celebrity Paparazzi slavnu sestru uhvatili na plaži, pogledajte koliko se ove fotografije razlikuju od onih koje sama objavljuje!

Oko struka je nosila srebrne ukrase, a oko vrata je nosila ogrlicu s velikim privjeskom u obliku križa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Prije nekoliko dana nju i sestru Khloe Kardashian paparazzi su uhvatili na plaži na otočju Turks i Caicos, gdje su uživale sa svojom djecom.

Fotografijama s odmora pohvalile su se i na društvenim mrežama, a iste su odmah postale predmet usporedbe s onima paparazza. No, čini se da stvarnost ipak nije tko daleko od onog što pokazuju na društvenim mrežama, barem kada su u pitanju njihova isklesana tijela i bujne obline, no ranije su se našle na meti kritika zbog metode kojom su postigle svoje vitke figure, je su navodno smršavjele s pomoću lijeka za dijabetes.

Pogledaji ovo Kylie Jenner Celebrity Članica najpoznatije reality obitelji napokon priznala svoje estetske zahvate: "Voljela bih da nikad nisam..."

Podsjetimo, 43-godišnja Kim jedna je od najslavnijih reality zvijezda na svijetu. Ona i njena obitelj proslavili su se showom ''Keeping Up With The Kardashians'' koji se emitirao više od deset godina. Njihov život svakodnevno su pratile kamere, a oni su od svega napravili itekako veliki biznis zbog čega su danas jedni od najbogatijih ljudi na svijetu.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Severina u Istri - 1 Severina u Istri - 8 Severina u Istri - 7 Severina u Istri - 4 +27 Severina u Istri - 5 Celebrity Severina se stisnula u zagrljaj sebi dragog muškarca, kod njega je provela posljednjih nekoliko dana: ''Toliko radosti na tim slikama…''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Fin Affleck Fin Affleck - 5 Fin Affleck - 3 Fin Affleck - 2 +26 Fin Affleck - 1 Celebrity Potvrđeno je ono što se dugo šuškalo: Kći glumačkog para predstavila je svoje muško ime: ''Zdravo svima, ja sam...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene