nakon posjeta kirurgu...

Što se dogodilo s licem Jennifer Aniston? Zvijezda Prijatelja iznenadila je izgledom na naslovnici časopisa!

Jennifer Aniston Jennifer Aniston Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston - 1 Jennifer Aniston - 5 Jennifer Aniston - 1 Jennifer Aniston - 1 Jennifer Aniston - 3 Jennifer Aniston - 2 Jennifer Aniston - 5 Jennifer Aniston - 4 Jennifer Aniston - 2 Jennifer Aniston - 4 +18 Jennifer Aniston - 1 Galerija

Jennifer Aniston jedna je od zvijezda nove naslovnice časopisa People, na kojoj izgleda upola mlađe nego što jest.

Holivudska glumica Jennifer Aniston (55) iznenadila je izgledom na novoj naslovnici časopisa People, koji je izišao u srijedu povodom njihove 50. obljetnice.

Uz Aniston na naslovnici pozira još drugih celebrityja, no zvijezda "Prijatelja" provukla je najviše pozornosti zbog svojeg nevjerojatno mladolikog izgleda.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli People Magazine (@people)

"Previše fotošopa ili?", "Aniston izgleda upola mlađe", "Ovo je Jennifer Aniston??", neke su od brojnih kritika s društvenim mreža, a mnogi su primijetili i kako su ostalima na naslovnici fotošopirali lica jer nitko nema nijednu boru.

Zanimljivo je da je Aniston nedavno snimljena ispred poznate ordinacije plastične kirurgije The Retreat At Split Rock u Connecticutu, koja je specijalizirana za stručno podizanje lica, čija se cijena kreće od oko 50 do 100 tisuća dolara po tretmanu, kao i za podizanje obrva i očiju, koje košta otprilike 30 tisuća dolara.

Pogledaji ovo Jennifer Aniston - 2 Celebrity Aniston otkrila kako joj uspijeva izgledati ovako fit s 55 godina: ''Jednostavno se natjeram!''

Jennifer su paparazzi uhvatili dok je sa Sandrom Bullock izlazila iz ureda dr. Neila A. Gordona koji vodi plastičnu i rekonstruktivnu kirurgiju lica, a specijalnosti su mu pomlađivanje lica i rinoplastika te u ponudi ima i injekcije botoksa.

To je potaknulo šuškanja da Aniston svoj i inače nevjerojatno mladoliki izgled ipak duguje redovitim zahvatima, iako ih je uvijek poricala.

Mislite li da Jennifer Aniston ovako izgleda prirodno?

  • Da, zašto ne bi ovako izgledala žena s 55 godina?
  • Nema šanse, sigurno odlazi na zahvate

Ukupno glasova:

Jennifer je prošle godine u intervjuu za The Wall Street Journal ispričala da je isprobala tretman lica ikrom od lososa te da voli injekcije peptida. Peptidi su nizovi molekula zvanih aminokiseline, koje su građevni blokovi proteina. Peptidi su u osnovi kratki proteini, a prema WebMD-u suplementi s njima mogu utjecati na starenje, rast mišića i gubitak masnoće.

Pogledaji ovo Jennifer Aniston Celebrity Jennifer Aniston zbog jednog detalja na sebi potaknula zanimljiva šuškanja, bio je to najupečatljiviji dio njene pojave!

Ranije je izjavila i kako nije ljubiteljica botoksa.

"Ljudi misle da idem na puno botoksa ali ja to ne radim. Ne kažem da nisam probala, ali vidim da je to sklizak teren za mene. Sve te kozmetičke stvari na meni izgledaju smiješno. I kao što sam već rekla to može postati nova normala iz koje se teško vratiti", izjavila je Jennifer.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danilo i Rade Šerbedžija - 1 Danilo i Rade Šerbedžija - 2 Danilo i Rade Šerbedžija - 3 Danilo Šerbedžija +25 Danilo Šerbedžija Celebrity Jedini sin Rade Šerbedžije s godinama je sve sličniji ocu, a glumac ga je dobio s prvom suprugom, koju je snašla tragična sudbina

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Fin Affleck Fin Affleck - 5 Fin Affleck - 3 Fin Affleck - 2 +26 Fin Affleck - 1 Celebrity Potvrđeno je ono što se dugo šuškalo: Kći glumačkog para predstavila je svoje muško ime: ''Zdravo svima, ja sam...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene