''Ako imate one dane...''

Aniston otkrila kako joj uspijeva izgledati ovako fit s 55 godina: ''Jednostavno se natjeram!''

Jennifer Aniston - 2 Jennifer Aniston - 2 Jennifer Aniston/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston - 4 Jennifer Aniston - 3 Jennifer Aniston - 2 Jennifer Aniston - 1 Jennifer Aniston - 3 Jennifer Aniston - 2 Jennifer Aniston - 5 Jennifer Aniston - 4 Jennifer Aniston - 1 Jennifer Aniston +19 Jennifer Aniston - 5 Galerija

Svi hvale Jennifer Aniston i njezin mladenački izgled, ali kako ona sama kaže, ponekad samu sebe natjera na vježbu pa je tako s pratiteljima podijelila video svoje rutine treninga.

Poznata holivudska glumica Jennifer Aniston niže komplimente na račun svog mlađahnog izgleda, a sada je na Instagramu objavila video u kojemu pokazuje koja je tajna njezine vitke fifure. 

Zvijezda "Prijatelja" svoje je obožavatelje provela kroz nekoliko kratkih isječaka u kojima pokazuje rutinu treninga koje radi.

Pogledaji ovo Jennifer Aniston Celebrity Jennifer Aniston zbog jednog detalja na sebi potaknula zanimljiva šuškanja, bio je to najupečatljiviji dio njene pojave!

"O, Bože... Znate li one dane kada jednostavno nemate snage za vježbanje? Ali jednostavno znaš da moraš to odraditi", napisala je glumica na kraju videa u kojemu je pala na pod od umora.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

"Ako imate jedan od takvih dana, razumijem vas, ali samo to odradite", dodala je u opisu objave. 

Kako vam Jennifer Aniston izgleda za svoje godine?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Glumica je nosila crnu majicu bez rukava i sive tajice za svoj bosonogi trening u kojemu je balansirala na jednoj nozi na nagnutoj dasci.

Podsjećamo, Jennifer se dosad dva puta udavala, prvi put za Brada Pitta 2000. godine od kojeg se razvela nakon pet godina, a potom se bila zaručila za Justina Therouxa 2012. godine i vjenčala se s njim tri godine kasnije, ali su se također rastali 2018. godine.

Pogledaji ovo Jennifer Aniston - 2 Celebrity Golemi ormar Jennifer Aniston veličine je nečijeg stana, fanove je počastila prizorima ovog luksuza koji posjeduje!

Prethodno je hodala s drugim poznatim frajerima poput Paula Rudda, Tatea Donovana, Vincea Vaughna i Johna Mayera.

Unatoč tome što ju sreća u ljubavi nije pratila, Jennifer i dalje vjeruje u ljubav. 

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Đuro Utješanović i ekipa Večernje škole Đuro Utješanović i ekipa Večernje škole - 3 Đuro Utješanović i ekipa Večernje škole - 2 Đuro Utješanović i ekipa Večernje škole - 1 +8 Đuro Utješanović Zanimljivosti Sjećate se Tetka iz Večernje škole? Život mu je bio tužan od malih nogu, ali njegove šale i danas se prepričavaju

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Kolb - 10 Marija Kolb - 1 Marija Kolb - 2 Marija Kolb - 3 +12 Marija Kolb - 4 Celebrity Naša glumica u jednom od najvećih životnih izazova: ''Nisam se dosad susretala s ovim''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene