Ozbiljno je to

Brad Pitt otkrio je tajnu Jennifer Aniston koja ga je prestravila, nije mu bilo svejedno: "Alarm se uključio i našao sam je vani"

Brad Pitt i Jennifer Aniston Brad Pitt i Jennifer Aniston Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt i Jennifer Aniston Brad Pitt i Jennifer Aniston Jennifer Aniston - 4 Jennifer Aniston Jennifer Aniston - 3 Jennifer Aniston i Brad Pitt (Foto: Getty Images) Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Brad Pitt, Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Brad Pitt, Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) +19 Jennifer Aniston (FOTO: Getty) Galerija

Jennifer Aniston ima problem s hodanjem u snu, odnosno mjesečarenjem, a to je javnosti otkrio njezin bivši suprug Brad Pitt u jednom od, sada već zaboravljenih, intervjua.

Glumica Jennifer Aniston nosi titulu miljenice publike i žene iz snova, javnost je doživljava kao pametnu, inteligentnu i zabavnu ženu, no kao i svi drugi, i ona ima svojih malo čudnijih strana.

Sada se pojavio malo poznati i zaboravljeni intervjuu Jenniferina bivšeg supruga Brada Pitta u kojem je podijelio tada malo poznate stvari o njoj, otkrivajući pritom da njegova tadašnja žena često zna mjesečariti, što im je stvorilo probleme u braku.

"Puno toga obavi dok spava. Kućni alarm uključio se i našao sam je vani. Prošla je takva kroz tri ili četiri sobe", izjavio je Brad za The Morning Show.

Glumac je dodao da je njezino stanje prilično opasno jer su tada živjeli u kući koja je bila smještena na litici. Prema Madam Noire, Jennifer je i sama tada rekla da je incident prestravio Brada.

"Čujem kako se otvaraju i zatvaraju ladice u drugoj sobi i mislim da ću se samo vratiti na spavanje, ona će obaviti neke stvari", izjavio je Brad i dodao da Jennifer u snu priča: "Ona puno priča, neke od najboljih razgovora vodili smo dok je spavala."

Dok se Brad kasnije šalio o Jeninim nestašlucima u snu, koji su vjerojatno utjecali i na njezina drugog supruga Justina Therouxa, to može biti ozbiljan problem jer je mjesečarenje često uzrokovano nedostatkom sna, stresom, temperaturom i bolešću. Prema The Sleep Charity, epizode mjesečarenja obično traju od nekoliko sekundi do pola sata i događaju se tijekom dubokog sna koji se javlja u prvih nekoliko sati nakon što zaspite.

"Ljudi koji mjesečare obično imaju otvorene oči ili zaleđen izraz lica. Oni obično ne odgovaraju na pitanja i neće vas često prepoznati", objasnila je zamjenica izvršnog direktora The Sleep Charity Lisa Artis.

"Poslije se više neće sjećati svojih noćnih aktivnosti, mogu biti zbunjeni kada se probude i općenito se sljedeći dan osjećaju umornije, uspostavljaju ciklus deprivacije sna", dodala je.

Jennifer je govorila o važnosti sna za njezino zdravlje u jednom od intervjua koji je dala prije godinu dana.

"San mi je prije bio zadnja stvar na popisu, ali ne možete se zapravo pridržavati tri osnovna stupa zdravlja, a to su prehrana, tjelovježba i san, ako ne možete stvarno vježbati i ne možete stvarno pravilno jesti ako niste dobro spavali jer je vaš tjelesni sat potpuno poremećen", izjavila je tada glumica.

Tom se prilikom osvrnula i na svoje probleme sa spavanjem.

"Mislim da je počelo u mojim 30-ima ili čak ranije, ali jednostavno ne počnemo primjećivati ​​učinke nedostatka sna dok smo mlađi jer smo tako nepobjedivi," rekla je Jennifer za People.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Alka Vuica s majkom - 1 Alka Vuica - 2 Alka Vuica - 3 Alka Vuica - 5 +18 Alka Vuica - 4 Celebrity Alka Vuica podijelila je pretužnu vijest: ''Noćas je zaspala moja majčica, moja srodna duša...''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden Predrag Minović - 5 Neda Ukraden Predrag Minović - 1 Neda Ukraden Predrag Minović - 8 Neda Ukraden Predrag Minović - 3 +26 Neda Ukraden Predrag Minović - 4 Celebrity Znate li kako izgleda zet Nede Ukraden? U puničinom društvu uživa biti, a čak je tetovirao i njeno ime!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene