"Znamo li se?"

"Ona u kojoj Rachel zaboravi Rossa": Pogledajte video koji je izazvao kaos među obožavateljima "Prijatelja"!

Jennifer Aniston i David Schwimmer Jennifer Aniston i David Schwimmer Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston i David Schwimmer Jennifer Aniston i David Schwimmer Jennifer Aniston i David Schwimmer Jennifer Aniston i David Schwimmer Jennifer Aniston i David Schwimmer Jennifer Aniston i David Schwimmer Jennifer Aniston i David Schwimmer (Foto: Profimedia) Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Serija Prijatelji - 2 Serija Prijatelji - 6 +19 Ekipa serije Prijatelji Galerija

David Schwimmer i Jennifer Aniston snimili su urnebesnu reklamu u kojoj su se osvrnuli na svoju suradnju u seriji "Prijatelji".

Da su "Prijatelji" i 20 godina nakon završetka snimanja jedan od omiljenih sitcoma, potvrdio je i novi video u kojem se pojavljuje nekoć omiljeni par iz serije - Ross i Rachel.

Glumci koji su ih utjelovili, David Schwimmer i Jennifer Aniston, sada su ponovno udružili snage u reklami za Uber Eats, snimljene za finale ovogodišnjeg Super Bowla.

Pogledaji ovo Jennifer Aniston i David Schwimmer (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Život mu je obilježila ljubavna priča s kolegicom zbog koje su fanovi ponovno poludjeli, a pred kamerama je već 45 godina!

U reklami se Aniston pretvara da ne prepoznaje Schwimmera, koji je zaustavlja na ulici.

"Znamo li se?", zbunjeno ga pita ona, na što joj on odgovara: "Radili smo skupa 10 godina."

"Deset godina? Bio si super", odgovara Jennifer. "I dalje ne znaš tko sam, zar ne?", pita je David, na što ona sebi u bradu komentira: "Kao da bih zaboravila deset godina svog života".

"Mrzim ovaj grad", zaključuje David u reklami koja je izazvala veliko oduševljenje među obožavateljima kultne serije i u jednom je danu na YouTubeu pregledana preko 1,2 milijuna puta.

"Nije ga zaboravila. Njezino pamćenje je samo na pauzi", "Reklama s Jennifer Aniston i Davidom Schwimmerom je jedino što ću gledati ovog Super Bowla", "Uvijek je posebno kad se ujedine glumci iz Prijatelja", "Ja tu vidim samo Rossa i Rachel", "Jennifer i David su me jako usrećili", samo su neki od brojnih komentara ispod videa, a kada bi se radilo o epizodi Prijatelja, ovu bismo mogli nasloviti: "Ona u kojoj Rachel zaboravi Rossa".

Osim zvijezda "Prijatelja", u reklami se pojavljuju i David i Victorija Beckham, koji se ne mogu sjetiti imena grupe Spice Girls, čija je ona nekoć bila članica, te još neke druge američke zvijezde.

Pogledaji ovo Serija Prijatelji Celebrity Shrvani Prijatelji konačno su se oglasili nakon iznenadne Chandlerove smrti: "S vremenom ćemo reći više, kako i kada budemo u stanju"

Podsjetimo, serija "Prijatelji" snimala se od 1994. do 2004. godine, a glumci su se ponovno okupili 2021. u televizijskom specijalu "Prijatelji: Ponovno zajedno". Uz Schwimmera i Aniston, glavne uloge u seriji imaju Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow i Matthew Perry, koji je prošle godine nažalost preminuo u dobi od 54 godine.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Turudić sa sinom Ivanom Ivan Turudić s kćeri Nikolinom Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić +10 Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Celebrity Tko su djeca Ivana Turudića? Studirali su u Americi pa su se vratili u Hrvatsku, a evo i kako izgledaju  

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa RImac i kći Katja Josipa RImac i kći Katja Josipa Čulina i Ante Vrban Josipa i Josip Pleslić +16 Josipa i Josip Pleslić Celebrity Josipa Rimac ima kćer iz prvog braka, a kum joj je poznati Hrvat s kojim je njezina mama surađivala u slavnim danima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene