Ostaje samo sjećanje

Nakon potvrđivanja uzroka smrti Matthewa Perryja, policija je donijela konačnu odluku o istrazi

Matthew Perry - 1 Matthew Perry - 1 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Perry - 2 Matthew Perry - 1 Matthew Perry Matthew Perry - 1 Jennifer Aniston i Matthew Perry - 2 Jennifer Aniston i Matthew Perry - 1 Matthew Perry i Courteney Cox - 4 Jennifer Aniston i Matthew Perry - 3 Matthew Perry - 1 Matthew Perry i Matt LeBlanc - 1 +20 Matthew Perry i Matt LeBlanc - 2 Galerija

Skoro tri mjeseca nakon smrti Matthewa Perryja istraga o njegovom napuštanju svijeta i službeno je završena.

Policijska istraga o smrti Matthewa Perryja službeno je zatvorena.

Zvijezda ''Prijatelja'' pronađena je mrtva u hidromasažnoj kadi svoje kuće u LA-u 28. listopada. Njegova smrt proglašena je kao slučajna, a policija Los Angelesa potvrdila je časopisu People da je sada zauvijek zatvorila ovaj slučaj.

Kako je pisao Daily Mail, preminuo je zbog posljedica konzumiranja ketamina i utapanja, a njegova je smrt proglašena nesrećom.

''Odjel za medicinsku istragu okruga Los Angeles utvrdio je uzrok smrti 54-godišnjeg glumca Matthewa Langforda Perryja kao akutni učinak ketamina. Čimbenici koji su doprinijeli smrti gospodina Perryja uključuju utapanje, bolest koronarne arterije te učinke buprenorfina (koji se koristi za liječenje poremećaja upotrebe opioida)'', objavio je glasnogovornik mrtvozornika u prosincu.

Perry je bio najpoznatiji po svojoj dugogodišnjoj ulozi Chandlera Binga u seriji "Prijatelji", koja se prikazivala deset sezona na NBC-u od 1994. do 2004., a koja je i dandanas vrlo popularna.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović Majka Aleksandre Prijović Borka Mihajlović Majka Aleksandre Prijović Borka Mihajlović - 5 Majka Aleksandre Prijović Borka Mihajlović - 4 +26 Majka Aleksandre Prijović Borka Mihajlović - 3 Celebrity Aleksandra Prijović rasplakala se na spomen dviju osoba koje je spojila na svom koncertu: ''Uvijek sam to sanjala, a nisam imala''

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Mirta Zečević - 1 Mirta Zečević kao Saška - 1 Mirta Zečević kao Saška Mirta Zečević - 2 +9 Mirta Zečević kao Saška - 4 Nekad i sad Utjelovila je upečatljivu Sašku s ožiljkom u našoj hit-seriji, a danas izgleda potpuno drukčije i živi u drvenoj kućici izvan urbane sredine!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene