dom vrijedan 21 milijun dolara!

Golemi ormar Jennifer Aniston veličine je nečijeg stana, fanove je počastila prizorima ovog luksuza koji posjeduje!

Jennifer Aniston - 2 Jennifer Aniston - 2 Jennifer Aniston/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston - 5 Jennifer Aniston - 4 Jennifer Aniston - 3 Jennifer Aniston - 2 Jennifer Aniston - 1 Jennifer Aniston - 5 Jennifer Aniston - 2 Jennifer Aniston Jennifer Aniston - 5 Jennifer Aniston +19 Jennifer Aniston - 2 Galerija

Jennifer Aniston počastila je svoje pratitelje fotografijama iz svoje luksuzne garderobe, u kojoj se spremala za dodjelu nagrada.

Holivudska glumica Jennifer Aniston svojim je obožavateljima dala uvid u svoj ormar unutar vile u Bel-Airu koju posjeduje, a koja je vrijedna 21 milijun dolara.

Glumica je fotografije iz garderobe podijelila na Instagramu, a ormar slavne zvijezde baš je onakav kako biste mogli zamisliti da bi ormar jedne zvijezde kao što je ona mogao izgledati - velik i prekrasan.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Više je nalik butiku s odjećom koja je uredno obješena i organizirana po boji i stilu, a hodnik garderobe dovoljno je velik da u njega stane njezin cijeli tim od najmanje pet radnih pomoćnika.

Pogledaji ovo Jennifer Aniston Celebrity Jennifer Aniston proslavila je 55. rođendan: Evo kako se jedna od najomiljenijih glumica na svijetu mijenjala kroz godine!

Zvijezda "Prijatelja" nedavno se pojavila s novom, kraćom frizurom na dodjeli Zlatnih globusa 2024. godine, a mnoge je njezin novi imidž podsjetio na lik Rachel, koji je utjelovila u ''Prijateljima''. 

Na dodjeli je Aniston osvojila nagradu "People's Drama TV Star" za svoj glumački rad u seriji "Jutarnji show". Nagradu joj je uručio kolega glumac iz serije Jon Hamm.

Pogledaji ovo Jennifer Aniston - 4 Celebrity Aniston i dalje blista kao u danima najveće slave, ali nešto ipak otkriva koliko godina stvarno ima!

Jennifer je također bila voditeljica te je uručila svom dugogodišnjem prijatelju i filmskom kolegi Adamu Sandleru nagradu "People's Icon".

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Doležal i kći Lea Sanja Doležal i kći Lea Sanja Doležal i kći Lea Sanja Doležal i kći Lea +28 Sanja Doležal i sin Luka Celebrity Sanja Doležal ima kćer i sina koje rijetko imamo priliku vidjeti, a evo čime se bave i kako izgledaju

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Sasso Ana Sasso Ana Sasso Ana Sasso +25 Ana Sasso Nekad i sad Splićanki za kojom je 80-ih uzdisala cijela Jugoslavija danas nitko ne bi dao 61 godinu, a sada za to ima i potvrdu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene