objavila prigodan video!

Jennifer Aniston proslavila je 55. rođendan: Evo kako se jedna od najomiljenijih glumica na svijetu mijenjala kroz godine!

Jennifer Aniston Jennifer Aniston Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston - 5 Jennifer Aniston - 2 Jennifer Aniston Jennifer Aniston - 5 Jennifer Aniston - 4 Jennifer Aniston - 1 Jennifer Aniston Jennifer Aniston - 2 Jennifer Aniston Jennifer Aniston - 3 +21 Jennifer Aniston - 1 Galerija

Jennifer Aniston jedna je od žena koja se može pohvaliti zavidnim izgledom i s 55 godina, a sada je, kako bi obilježila svoj rođendan, objavila jedan video.

U nedjelju je održan spektakularan američki događaj - Super Bowl, a baš je na taj dan Jennifer Aniston napunila 55 godina.

Glumica se povodom svojeg rođendana oglasila na Instagramu te obilježila taj za nju poseban dan.

"Zahvalna sam", napisala je Jennifer u opisu objave koja sadrži desetak retrospektivnih videa iz njezina života, kao i onih iz tinejdžerskih dana. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Zvijezda serije "Prijatelji" također je u opisu citirala poeziju "Slojevi" Stanleyja Kunitza:

"Prošao sam kroz mnoge živote, neke od njih i svoje, i nisam ono što sam bio, iako postoje neki principi postojanja, od kojih se borim ne odlutati. Kad pogledam iza sebe, kao što sam prisiljen pogledati prije nego što skupim snagu da nastavim svoje putovanje, vidim prekretnice kako se smanjuju prema horizontu i spore vatre koje se vuku iz napuštenih kampova, preko kojih anđeli čistači teško kotrljaju krila."

Kako vam Jennifer Aniston izgleda za svoje godine?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Jennifer su čestitala brojna poznata lica, među kojima je i Salma Hayek, Helena Christensen, Isla Fisher, Reese Witherspoon i mnogi drugi. 

Pogledaji ovo Jennifer Aniston i David Schwimmer Zanimljivosti "Ona u kojoj Rachel zaboravi Rossa": Pogledajte video koji je izazvao kaos među obožavateljima "Prijatelja"!

Inače, Aniston je jedna od rijetkih žena koja se i s 55 godina može pohvaliti zavidnim izgledom, a na svojoj figuri neumorno radi tijekom cijele godine i paparazzi je često snime ispred teretane. Nedavno je ipak priznala i da je pretjeranim vježbanjem u mladosti uništila svoje tijelo.

Pogledaji ovo Jennifer Aniston - 4 Celebrity Aniston i dalje blista kao u danima najveće slave, ali nešto ipak otkriva koliko godina stvarno ima!

"Nekoć sam se budila nekoliko sati prije posla kako bih odradila kardio trening i mislila sam da je normalno da boli i da se osjećam kao da ću se onesvijestiti. Dugo sam vjerovala u to i tako sam si uništila tijelo", ispričala je za In Style, nakon čega se na Instagramu pohvalila da je konačno pronašla idealnu tjelovježbu za sebe.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Bloom Maja Šuput i Bloom Maja Šuput i Bloom Maja Šuput i Bloom +25 Maja Šuput - 1 Celebrity Dotjerani Bloom zasjenio je mamu Maju na njezinu nastupu, pogledajte i kako ju je doveo do pozornice!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Vedrana Rudan Severina - 7 Severina - 6 +26 Severina - 3 Celebrity Severina podijelila brutalan komentar Vedrane Rudan na njen slučaj s Popovićem pa ju javno pozvala na druženje: ''Radosti moja, ako smiješ…''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene