Noge u prvom planu

Severina se skockala za nastup u najluđem klubu na moru, a s ovakvom frizurom još ju nismo vidjeli: ''Što se dogodi na...'''

Severina - 5 Severina - 5 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 2 Severina - 1 Severina - 3 Severina - 4 Severina - 6 Severina - 3 Severina - 2 Severina u Zadru - 25 Severina u Zadru - 21 Severina u Zadru - 20 +20 Severina u Zadru - 18 Galerija

Severina objavila nove fotografije na Instagramu pa pokazala kako joj stoji frizura s kojom ju nemamo priliku često vidjeti.

Pjevačica Severina sinoć je nastupala na Zrću, a za ovaj nastup uvukla se u zelenu šljokičastu haljinu s prorezima koja je savršeno istaknula njenu figuru.

Pogledaji ovo Severina - 4 Celebrity Severina zbunila svoje obožavatelje videom koji je objavila s aerodroma: "Ovaj čovjek me stalno prati"

Severina je za Instagram pozirala prije izlaska na binu, a posebnu pozornost ukrala je i frizura, polurep, s kojim ju nemamo priliku često vidjeti, a pristaje joj odlično.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

''Čovječe'', ''Seve volim te'', ''Bez komentara…'', pisali su joj pratitelji.

Sevkin outfit mi je...

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Proteklog tjedna Severina je proslavila i svoj 52. rođendan, a na društvenim mrežama pokazala je i kako je izgledalo slavlje.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Noelle i Cami Sheldon - 14 Noelle i Cami Sheldon u ''Prijateljima'' - 10 Noelle i Cami Sheldon - 11 Noelle i Cami Sheldon - 10 +26 Noelle i Cami Sheldon - 12 Nekad i sad Sjećate se neodoljive kćeri Rachel i Rossa? Danas ima 22 godine i ne biste ju prepoznali, dana slave rado se prisjeti!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Matteo Cetinski - 3 Matteo Cetinski - 2 Matteo Cetinski - 1 Matteo Cetinski - 4 +22 Matteo Cetinski - 2 Celebrity Brat našeg slavnog pjevača pohvalio se isklesanim torzom, ali i novom frizurom koja ga je potpuno izmijenila: ''Izvini, pa što je ovo!?''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene