Lijepo se provela

Severina objavila fotke s proslave svog rođendana, pogledajte što ju je vratilo u djetinjstvo: "Ima li ljepšeg osjećaja?"

Severina Severina Severina/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina - 1 Severina - 3 Severina - 4 Severina - 2 Severina i Tarik Filipović - 2 Severina s prijateljicama - 2 Severina s prijateljicama - 1 Severina u Zadru - 29 Severina u Zadru - 25 +19 Severina u Zadru - 14 Galerija

Severina je na svom Instagramu objavila fotografije s proslave 52. rođendana koju je organizirala u jednom zagrebačkom restoranu.

Severina je nedavno proslavila 52. rođendan, a nekoliko dana nakon slavlja na svom je Instagramu objavila i fotografije te podijelila dio slavljeničke atmosfere iz jednog zagrebačkog restorana.

"Torta i puhanje svjećica vraćaju u djetinjstvo i ponovno svi postajemo djeca. Ima li ljepšeg osjećaja nego biti dijete?" napisala je Severina uz objavu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Sviđa li vam se Severinina torta?

  • Da, predobra je!
  • Nije moj stil.

Ukupno glasova:

"Vila s Jadrana", "Neka je sretan, kraljice", "S pedeset izgledati kao dijete", "Sretan rođendan, divna ženo", "Sretna bila", komentirali su njezini pratitelji.

Pogledaji ovo Severina Celebrity Seve otvorila dušu o svom životu: "Prestala sam čekati da bude lako, prestala sam čekati da će me netko spasiti, i zato...!''

Severini su rođendan svojim čestitkama uljepšala brojna poznata domaća lica, ali i njezini najmiliji, i to u emotivnom videu koji je podijelila na svom Instagramu.

"Obitelj i prijatelji nisu nešto što se podrazumijeva. Oni su tu u dobru i u zlu, mada u dobru može biti svatko. Ali u zlu se prepoznaju junaci... Junaci ove priče / videa iznenađenja su oni (a ima ih još) koji su me vidjeli u svim mojim 'svjetlima', ali su mi bili svjetlo i zvijezde u koje se trebam ugledati. U ovom videu poželjeli su mi samo najljepše želje, ali je moja želja za idući rođendan da mi ispričaju priče kad sam bila loše/lošije, jer život je lepeza ne samo sretnih trenutaka nego i onih loših, tužnih, što život čini bogatijim za sve emocije. Mojoj obitelji, prijateljima i suradnicima sretan moj rođendan. Nikad nisam bila laka ženska; za njih sam znala biti i teška... Hvala im", napisala je Severina uz objavljeni video.

Pogledaji ovo Severina - 3 Celebrity Severina na svojoj zabavi zaplesala uz hit Lepe Brene, pogledajte video koji se širi društvenim mrežama: "Hahah, opletiii!"

Jedna od najemotivnijih čestitki iz videa je ona Severinine majke Ane Vučković, koja je dirnula njezine obožavatelje.

"Draga moja kćeri, želim ti sve najbolje u životu za tvoj 52. rođendan i da još ovako živimo i hvala ti na svemu što činiš za svoju majku. A ti da budeš najsretnija majka na svijetu", poručila joj je ona.

"Ovo je tako predivno, uf. Tako lijepo! Živjela ti nama još puno, puno", "Samo ljubav", "Ma sve ovo zaslužuješ", "Želim ti da si zdrava i da uživaš u životu", "Neka te uvijek prati ljubav i sreća jer samo to zaslužuješ", "Prelijepi video", "Rasplače me", "Divnooo", "Rasplakala sam se. Prefino, sretna si ti i oni. Uživajte i neka te dragi Bog čuva", neki su od brojnih komentara i čestitki koje je dobila od svojih pratitelja.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač - 4 Sonja Kovač - 3 +25 Sonja Kovač - 1 Zanimljivosti Sonja Kovač pokazala trudnički trbuh dok sitno broji do poroda, ali sve je osvojio detalj koji je nabavila za svoju princezu!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Selak Raspudić i Nino Raspudić - 4 Marija Selak Raspudić i Nino Raspudić - 3 Marija Selak Raspudić i Nino Raspudić - 1 Marija Selak Raspudić i Nino Raspudić - 6 +19 Marija Selak Raspudić i Nino Raspudić - 5 Celebrity Marija Selak i Nino Raspudić upoznali su se dok se on razvodio od bivše supruge, a ona je njihovu ljubav potvrdila na originalan način!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene