"Izgleda bolje nego ja s 33!"

Severina na svojoj zabavi zaplesala uz hit Lepe Brene, pogledajte video koji se širi društvenim mrežama: "Hahah, opletiii!"

Severina - 3 Severina - 3 Severina/Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 4 Severina - 2 Severina - 1 Severina i majka Ana - 3 Severina i majka Ana - 2 Severina i majka Ana - 4 Severina i Tarik Filipović - 2 Severina Severina s prijateljicama - 2 Severina s prijateljicama - 1 +21 Severina - 2 Galerija

Severina je na proslavi svog rođendana zaplesala uz hit Lepe Brene "Kolovođa", a snimka je sada osvanula na društvenim mrežama.

Severina se proteklog vikenda lijepo provela, a glavni razlog tome bila je proslava njezina 52. rođendana u krugu najbližih joj i najdražih ljudi, koju je organizirala u jednom zagrebačkom restoranu.

Video s proslave objavljen je njezinu fan profilu na TikToku, u njemu u srebrnoj haljinici pleše na hit Lepe Brene "Kolovođa", a objavila ga je i sama u pričama na svom Instagramu.

@_severina_vuckovic 🥳 #severina #birthday #party #zagreb #fy #fyp #viral #viralvideo #fypシ ♬ original sound - Severina

"Ma to, Severina draga", "Prelijepa si, Seve", "Seve kraljica, pusa, jesi opičena kao i ja", "Carica", "Ajmoo, Seve", "Tooo, Seve puna energije", "Hahahaha, opletiii", "Nek mi netko kaže gdje su ovoj ženi 52 godine? Izgleda bolje nego ja s 33", komentirali su njezini pratitelji.

Pogledaji ovo Severina i majka Ana Celebrity Severinina mama dirnula je sve čestitkom koju joj je uputila za rođendan, na njezine riječi teško je ostati ravnodušan

Severini su rođendan svojim čestitkama uljepšala brojna poznata domaća lica, ali i njezini najmiliji, i to u emotivnom videu koji je podijelila na svom profilu na Instagramu.

"Obitelj i prijatelji nisu nešto što se podrazumijeva. Oni su tu u dobru i u zlu, mada u dobru može biti svatko. Ali u zlu se prepoznaju junaci... Junaci ove priče / videa iznenađenja su oni (a ima ih još) koji su me vidjeli u svim mojim 'svjetlima', ali su mi bili svjetlo i zvijezde u koje se trebam ugledati. U ovom videu poželjeli su mi samo najljepše želje, ali je moja želja za idući rođendan da mi ispričaju priče kad sam bila loše/lošije, jer život je lepeza ne samo sretnih trenutaka nego i onih loših, tužnih, što život čini bogatijim za sve emocije. Mojoj obitelji, prijateljima i suradnicima sretan moj rođendan. Nikad nisam bila laka ženska; za njih sam znala biti i teška... Hvala im", napisala je Severina uz objavljeni video.

Pogledaji ovo Severina - 4 Celebrity Ovo je trenutak kada je Seve kleknula na pozornici pa izvela spontani potez: "To možeš samo ti, stvorena si da puniš naša srca"

Jedna od najemotivnijih čestitki iz videa je ona Severinine majke Ane Vučković, koja je dirnula njezine obožavatelje.

"Draga moja kćeri, želim ti sve najbolje u životu za tvoj 52. rođendan i da još ovako živimo i hvala ti na svemu što činiš za svoju majku. A ti da budeš najsretnija majka na svijetu", poručila joj je ona.

"Ovo je tako predivno, uf. Tako lijepo! Živjela ti nama još puno, puno", "Samo ljubav", "Ma sve ovo zaslužuješ", "Želim ti da si zdrava i da uživaš u životu", "Neka te uvijek prati ljubav i sreća jer samo to zaslužuješ", "Prelijepi video", "Rasplače me", "Divnooo", "Rasplakala sam se. Prefino, sretna si ti i oni. Uživajte i neka te dragi Bog čuva", neki su od brojnih komentara i čestitki koje je dobila od svojih pratitelja.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Bloom Tatarinov - 3 Bloom Tatarinov - 1 Bloom Tatarinov - 2 Maja Šuput na Instagramu - 4 +27 Maja Šuput - 5 Celebrity Maja Šuput pokazala što je to malenog Blooma uzrujalo do ruba suza, nije se mogao s tim pomiriti: "Dakle, dijete zna što želi"

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Žuvela, Hana Huljić i Edina Pršić Babić Tonči i Vjekoslava Huljić Hana Huljić i Petar Grašo Hana i Ivan Huljić +29 Hana i Ivan Huljić Celebrity Hana Huljić pojavila se u javnosti nakon dugo vremena, pridružio joj se i dio obitelji, a evo tko je nedostajao!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene