Bloom u problemu

Maja Šuput pokazala što je to malenog Blooma uzrujalo do ruba suza, nije se mogao s tim pomiriti: "Dakle, dijete zna što želi"

Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput/Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Bloom Tatarinov - 3 Bloom Tatarinov - 1 Bloom Tatarinov - 2 Maja Šuput na Instagramu - 4 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 2 +21 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput objavila je preslatki video svog sina Blooma kojemu se nije svidjela činjenica što mora kući s putovanja.

Maja Šuput podijelila je na svom Instagramu novu zgodu svoga sina Blooma i rastopila svoje pratitelje njegovim novim potezom.

Pjevačica je objavila video u kojem se Bloom vozi u automobilu i na rubu suza žali se kako neće ići kući, već da želi ići na put. 

"Na PUUUUT!!!! Samo na put... Samo ne doma. Molim sve istomišljenike koji se uvijek ovako osjećaju da se jave", napisala je Maja uz video.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

"Slatkiš. Totalno ga razumijem. Doma ga svi znaju", "Ja poslije svakog putovanja na putu do kuće", "Presladak je. Dakle, dijete zna što želi. Navika od mame, stalno na put i dobro", "Totalno ga razumijem, slatkiš mali, tako se i ja osjećam kada se moram vratiti s puta kući", "Božee, koja slatkoća, hoće na put i gotovo", "Kakav lik, presladak je", "Mamina kopija", neki su od komentara Majinih obožavatelja.

Pogledaji ovo Maja Šuput Celebrity Šuput u badiću za kakav treba hrabrosti pokazala da je itekako spremna za ljeto: "Kao božica!"

Maja inače svaku slobodnu priliku između koncerata i obveza koristi za putovanje sa svojim suprugom Nenadom Tatarinovim i malenim Bloomom. Tako su proteklog vikenda otputovali na Brijune, a od dolaska u hotel pjevačica nije prestala snimati svoje neodoljivo dijete.

Snimila ga je dok je ležao u velikom krevetu i gledao crtiće za razbuđivanje, a potom su se uputili na izlet u safari te je pokazala i kako je Bloom mazio magarca.

''Savršen dan na Brijunima'', napisala je Maja u opisu fotografija.

Pogledaji ovo Maja Šuput Celebrity Šuput pokazala kako Bloom budi tatu ranom zorom, njemu je to bio urnebes, ali Nenadu baš i ne: "Ovo je gore nego u vojsci!"

Bloomov outfit ukrao je svu pozornost. Nosio je traper-hlače, košulju i šešir koji su mu savršeno pristajali, a to su primijetili i brojni njezini pratitelji.

''Kakav šminker!'', ''Koliko je sladak'', ''Ovo je čudo'', bili su neki od komentara i komplimenata koje je dobio.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 1 +25 Maja Šuput - 7 Celebrity Šuput u badiću za kakav treba hrabrosti pokazala da je itekako spremna za ljeto: "Kao božica!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i majka Ana - 3 Severina i majka Ana - 2 Severina i majka Ana - 4 Severina - 2 +25 Mia Popović, Severina i Ana Vučković Celebrity Severinina mama dirnula je sve čestitkom koju joj je uputila za rođendan, na njezine riječi teško je ostati ravnodušan

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene