Ma kako oni uživaju!

Za obitelj Šuput ljeto već je počelo, evo u kojoj avanturi i outfitu njezin sin ovaj put skuplja simpatije!

Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput/Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 7 Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +21 Uskršnja čestitka Maje Šuput Galerija

Maja Šuput na svom je Instagram profilu objavila preslatke fotografije malenog Blooma koji uživa na još jednom odmoru.

Naša pjevačica Maja Šuput često posjećuje daleke egzotične destinacije, ali ovoga puta odlučila se za odmor u Hrvatskoj.

Naime, Maja je objavila fotografiju sa sinčićem Bloomom kako uživaju u bazenu prelijepog resorta u Rapcu u Istri. 

Pogledaji ovo Maja Šuput Celebrity Presretna Maja Šuput jedva je dočekala podijeliti uzbudljive novosti: "Konačno vam mogu otkriti dugo čuvanu tajnu!"

"Ljeto je počelo. 06.04. savršen dan u tijeku..." napisala je pjevačica u opisu objave. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Isto tako, Maja je objavila i Blooma kako uživa u hotelu s prekrasnim pogledom na more.

"Resort po njegovom guštu", napisala je Maja na Instagram priči. 

Pogledaji ovo Maja Šuput - 7 Celebrity Šuput napravila pravi raspašoj na nesvakidašnjoj proslavi rođendana svoje prijateljice, posebno je bio zanimljiv outfit supruga Nenada!

Podsjećamo, Maja Šuput sa suprugom Nenadom Tatarinovim i sinčićem Bloomom nedavno je otputovala i u Dubai kako bi proslavili djetetov treći rođendan.

S ove poznate turističke destinacije svako malo su se javljali novim snimkama, pokazali su i kako su uživali u šetnji luksuznim ulicama s brendiranim trgovinama.

Pogledaji ovo Uskršnja čestitka Maje Šuput Celebrity Pogledajte kako su se Šuput i njena obitelj dotjerali za Uskrs, pohvalila se i raskošnom dekoracijom, a evo i što je najviše obradovalo malog Blooma!

Maja je pratitelje oduševila i fotografijama iz bazena na kojima su pozirali s dupinom.

Pjevačica se u Dubai uputila nakon što je objavila svoju novu pjesmu ''James Bond'', za koju ima i poseban spot, a koja je brzo postala hit.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Severina Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik +30 Ella Dvornik Celebrity Ella Dvornik objavila fotografiju sa Severinom, svi se pitaju što su to njih dvije radile zajedno!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Isla Fisher i Sancha Baron Cohen Isla Fisher - 17 Isla Fisher - 16 Isla Fisher - 13 +19 Isla Fisher - 12 Celebrity Još jedan poznati par koji nije opstao: Braku je došao kraj poslije 14 godina, sumnja se i zašto!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene