IZAZVALI LUDNICU

Maja Šuput u društvu supruga i sina razveselila brojnu dječicu, a presretan je bio i maleni Bloom!

Maja Šuput sa suprugom i sinom Maja Šuput sa suprugom i sinom Davor Puklavec/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput sa suprugom i sinom Maja Šuput sa suprugom i sinom Maja Šuput sa suprugom i sinom Maja Šuput sa suprugom i sinom Maja Šuput sa sinom Maja Šuput sa sinom Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +19 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput predstavila je Majushka Fashion Dolls kućicu u sklopu dječje igraonice, a podržali su je suprug Nenad Tatarinov i njihov sin Bloom.

Pjevačica i poduzetnica Maja Šuput nedavno je na svojim društvenim mrežama predstavila svoju kolekciju lutkica, a sada je u jednom šoping centru u Zagrebu u sklopu dječje igraonice svečano otvorila i Majushka Fashion Dolls kućicu.

Na događaju su joj podršku pružili suprug Nenad Tatarinov i njihov sinčić Bloom, koji je izgledao kao da baš uživa okružen igračkama i balonima, a okupilo se i mnoštvo druge dječice koja su jedva dočekala kupiti svoje lutkice i upoznati Maju.

Pogledaji ovo Maja Šuput Celebrity Kako postati Maja Šuput? Pjevačica snimila video s detaljnim uputama: "Osmijeh na lice, malo zabacit kukićima i neka pati koga smeta!"

Šuput je za ovu prigodu odabrala crvenu mini haljinu i sandale s ružama, dok su Nenad i Bloom bili u nešto ležernijim izdanjima, a fotografije možete pogledati u galeriji.

Inače, Maja je svoj novi poslovni pothvat dugo morala skrivati od javnosti.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

"Dragi moji, s nestrpljenjem sam čekala današnji dan da vam konačno otkrijem dugo čuvanu tajnu! Konačno vam mogu predstaviti Majushka Fashion Dolls! Vjerujem da će svaka princeza naći neku za sebe od njih čak 21. Da, dobro ste pročitali, pripremili smo 21 lutkicu. Tako će tu biti puno različitih stajlinga osnovne lutke, Jeans kolekcije, Fashion modela, Superstar linije, Majushka na biciklu, u kabrioletu, s kolekcijom haljina, s modnim dodacima, ekstradugom kosom... Uvjerena sam da će svaka djevojčica pronaći Majushku za sebe. Jedva čekam da ih vidite i da se počnete igrati s njima jer su Majushka Fashion Dolls jednostavno bolje, skrojene ljubavlju i srcem za vas", napisala je Maja na Instagramu kad je predstavila lutkice.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik +25 Danijela Dvornik Celebrity Danijelu Dvornik sudbina spojila s posebnom osobom, život ih je puno puta razdvajao, a sada su napokon zajedno na Braču!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Popović, Severina i Ana Vučković Ana Vučković, Severina, Vedrana Vasić Severina - 1 Severina +22 Severina Celebrity Severina pokazala svoj zagrebački stan, pri uređivanju luksuzne nekretnine pazila je na svaki detalj, a rado i ugošćuje bliske osobe

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene