"Rasplače me!"

Severinina mama dirnula je sve čestitkom koju joj je uputila za rođendan, na njezine riječi teško je ostati ravnodušan

Severina i majka Ana Severina i majka Ana Severina/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i majka Ana - 3 Severina i majka Ana - 2 Severina i majka Ana - 4 Severina - 2 Mia Popović, Severina i Ana Vučković Ana Vučković Ana Vučković Ana i Severina Vučković Severina s majkom Anom Vučković - 4 Severina s majkom Anom Vučković - 5 +19 Severina s majkom Anom Vučković - 1 Galerija

Ana Vučković čestitala je svojoj kćeri Severini rođendan u videu koji su njezini najbliži snimili za nju.

Severina je proslavila svoj 52. rođendan, koji su joj svojim čestitkama uljepšala brojna poznata domaća lica, ali i njezini najmiliji, i to u emotivnom videu koji je podijelila na svom profilu na Instagramu.

"Obitelj i prijatelji nisu nešto što se podrazumijeva. Oni su tu u dobru i u zlu, mada u dobru može biti svatko. Ali u zlu se prepoznaju junaci... Junaci ove priče / videa iznenađenja su oni (a ima ih još) koji su me vidjeli u svim mojim 'svjetlima', ali su mi bili svjetlo i zvijezde u koje se trebam ugledati. U ovom videu poželjeli su mi samo najljepše želje, ali je moja želja za idući rođendan da mi ispričaju priče kad sam bila loše/lošije, jer život je lepeza ne samo sretnih trenutaka nego i onih loših, tužnih, što život čini bogatijim za sve emocije. Mojoj obitelji, prijateljima i suradnicima sretan moj rođendan. Nikad nisam bila laka ženska; za njih sam znala biti i teška... Hvala im", napisala je Severina uz objavljeni video.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Jedna od najemotivnijih čestitki iz videa je ona Severinine majke Ane Vučković, koja je dirnula njezine obožavatelje.

"Draga moja kćeri, želim ti sve najbolje u životu za tvoj 52. rođendan i da još ovako živimo i hvala ti na svemu što činiš za svoju majku. A ti da budeš najsretnija majka na svijetu", poručila joj je ona.

Pogledaji ovo Severina i Tarik Filipović Celebrity Tarik Filipović Sevki je rođendan čestitao u svom šaljivom stilu, evo što joj je poručio uz njihovu fotografiju!

"Ovo je tako predivno, uf. Tako lijepo! Živjela ti nama još puno, puno", "Samo ljubav", "Ma sve ovo zaslužuješ", "Želim ti da si zdrava i da uživaš u životu", "Neka te uvijek prati ljubav i sreća jer samo to zaslužuješ", "Prelijepi video", "Rasplače me", "Divnooo", "Rasplakala sam se. Prefino, sretna si ti i oni. Uživajte i neka te dragi Bog čuva", neki su od brojnih komentara i čestitki koje je dobila od svojih pratitelja.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Roth i Alen Bičević kao Ava Max, TLZP Alen Bičević kao Ava Max, TLZP Alen Bičević kao Ava Max, TLZP Alen Bičević kao Ava Max, TLZP +25 Alen Bičević kao Ava Max, TLZP Celebrity Pogledajte kome je Mario Roth pred cijelom Hrvatskom poručio: "Dečko, ti nisi normalan!"

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise - 11 Tom Cruise - 10 Tom Cruise - 9 Tom Cruise - 8 +32 Tom Cruise - 7 Celebrity Svi pričaju o potezu Toma Cruisea nakon što se fotograf srušio pred njim, kamere su zabilježile njegovu reakciju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene