zauzela i zavodljivu pozu

Šuput u badiću za kakav treba hrabrosti pokazala da je itekako spremna za ljeto: "Kao božica!"

Maja Šuput Maja Šuput Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 7 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 2 +19 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput objavila je fotografiju na kojoj zavodljivo pozira uz bazen u izazovnom kupaćem kostimu.

Pjevačica Maja Šuput s obitelji trenutačno se odmara u Puli, a na svojem Instagramu pokazala je kako uživa u luksuznom hotelu.

Maja je objavila fotografiju na kojoj zavodljivo pozira uz bazen u crnom jednodijelnom kupaćem kostimu s dubokim izrezima ispod pazuha koji otkrivaju dio njezinih grudi.

Pogledaji ovo Maja Šuput Celebrity Ovakav outfit Majinog Blooma mnoga djeca ne žele nositi, no način na koji ga je on profurao pratitelji nisu propustili komentirati: ''Kakav šminker!''

"Sretna nedjelja svima koji slave", poručila je, a još jednu fotku s bazena objavila je i u pričama na društvenoj mreži i nju možete pogledati u našoj galeriji.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

"Lijepa, zgodna Maja", "Kao božica", "Prelijepa", samo su neki od komplimenata koje je dobila, uz brojna srca i emotikone vatrice.

Šuput cijele godine marljivo radi na svojoj figuri kako bi uvijek bila spremna za skidanje u badić, s obzirom na to da s obitelji i preko zime voli pobjeći u toplije krajeve, pa su tako ovu godinu započeli odmorom na Sejšelima, a potom su bili i u Dubaiju.

Pogledaji ovo Maja Šuput inMagazin Maja Šuput napokon otkrila kako na baš svakoj fotografiji izgleda svjetski: ''Ja imam posebne uvjete...''

U putovanjima posebno uživa njezin sinčić Bloom, koji je već postao pravi svjetski putnik.

Podsjetimo, Maja i njezin suprug Nenad Tatarinov dobili su sina u ožujku 2021. godine i dječak je nedavno proslavio treći rođendan, a par je u braku od svibnja 2019.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Roth i Alen Bičević kao Ava Max, TLZP Alen Bičević kao Ava Max, TLZP Alen Bičević kao Ava Max, TLZP Alen Bičević kao Ava Max, TLZP +25 Alen Bičević kao Ava Max, TLZP Celebrity Pogledajte kome je Mario Roth pred cijelom Hrvatskom poručio: "Dečko, ti nisi normalan!"

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise - 11 Tom Cruise - 10 Tom Cruise - 9 Tom Cruise - 8 +32 Tom Cruise - 7 Celebrity Svi pričaju o potezu Toma Cruisea nakon što se fotograf srušio pred njim, kamere su zabilježile njegovu reakciju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene