prije točno 14 godina

Ovako je Luka Modrić izgledao na dan kad mu se život potpuno promijenio, njegovoj sreći tada nije bilo kraja!

Luka Modrić, 2010. Luka Modrić, 2010. Slavko Midžor/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Modrić, 2010. Luka Modrić, 2010. Luka Modrić, 2010. Luka Modrić, 2010. Luka i Vanja Modrić, 2010. Luka i Vanja Modrić, 2010. Luka i Vanja Modrić, 2010. Luka Modrić s obitelji - 1 Luka Modrić s obitelji - 2 Luka Modrić s obitelji - 3 +20 Luka Modrić s obitelji - 4 Galerija

Luka Modrić je prije točno 14 godina postao otac, a fotografi su ga tada snimili prilikom posjeta rodilištu s obitelji.

Kapetan hrvatske reprezentacije i igrač Real Madrida Luka Modrić danas je ponosni otac troje djece, a sada su osvanule fotografije od dana kad je dobio prvo dijete.

Luka i njegova supruga Vanja 6. lipnja 2010. postali su roditelji sina Ivana, a novopečeni tata isti je dan snimljen prilikom posjeta rodilištu u Zagrebu.

Vanju i novorođenče s Lukom su došli posjetiti i njegovi roditelji Stipe i Radojka te sestra Diora, a svi su na licima imali široke osmijehe.

Fotografi su nekoliko dana kasnije snimili Luku i Vanju dok su sa sinom napuštali rodilište, a sve fotografije pogledajte u našoj galeriji.

Nekoliko mjeseci prije nego što im je stigao sinčić Luka i Vanja vjenčali su se pred matičarom u zagrebačkom restoranu Okrugljak, a tada su zbog njezine trudnoće organizirali intimno slavlje u krugu najuže obitelji.

No sve su nadoknadili u lipnju 2011. godine, kada su izmijenili zavjete u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu, a zatim su u hotelu Westin organizirali veliko slavlje na kojem su mladence i njihove brojne uzvanike zabavljali Mladen Grdović, Halid Bešlić i klapa Intrade.

U travnju 2013. godine Luka i Vanja dobili su i kćer Emu, a u listopadu 2017. stigla im je i najmlađa Sofija.

Luki je obitelj na prvom mjestu i njegova su najveća potpora u karijeri. Zasigurno će ga vjerno bodriti i na nadolazećem Europskom prvenstvu, koje počinje 14. lipnja u Njemačkoj.

Pogledaji ovo Luka Modrić s kćeri Celebrity Luka Modrić s obitelji je na terenu proslavio novi pehar, pogledajte preslatke prizore njegove djece koja su se veselila tati!

Pogledaji ovo Luka i Vanja Modrić - 2 Celebrity Modrić i supruga ovih dana obilježavaju važnu godišnjicu, da će biti njegova žena znao je već s 19 godina!

Pogledaji ovo Luka Modrić sa sestrama Celebrity Sestre Luke Modrića nemamo često priliku vidjeti, a sada je osvanula njihova zajednička fotografija!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton - 1 Kate Middleton - 2 Kate Middleton i princ William - 2 Kate Middleton i princ William - 2 +25 Portret Kate Middleton Celebrity Nove informacije o Kate Middleton rastužile su najveće fanove: ''Prema svemu sudeći, ne očekujte...''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Parmać - 4 Neda Parmać - 3 Neda Parmać - 2 Neda Parmać - 1 +27 Neda Parmać - 2 Celebrity Naša pjevačica pokazala figuru u badiću, ali s onim što je napisala nitko se nije složio: ''A di je tu škemba?''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene