Oni su uvijek tu!

Najmiliji Luke Modrića nisu propustili njegov dolazak u Osijek, evo tko ga je sve od obitelji došao podržati!

Jasmina i Radojka Modrić Jasmina i Radojka Modrić Igor Kralj/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Roditelji i stric Luke Modrića - 1 Stipe, Radojka i Jasmina Modrić Stipe, Radojka i Jasmina Modrić Radojka i Stipe Modrić - 4 Radojka i Stipe Modrić - 3 Radojka i Stipe Modrić - 1 Roditelji i sestra Luke Modrića - 7 Roditelji i sestra Luke Modrića - 6 Roditelji i sestra Luke Modrića - 5 Roditelji i sestra Luke Modrića - 4 +19 Roditelji i sestra Luke Modrića - 3 Galerija

Obitelj Luke Modrića nije propustila utakmicu Hrvatske i Turske u Osijeku, kamo su ga došli bodriti i pružiti mu podršku.

Naš nogometaš Luka Modrić odigrao je još jednu utakmicu za reprezentaciju, onu protiv Turske na osječkom stadionu Opus, a gdje su ga došli podržati i njegovi najmiliji.

38-godišnjeg Luku s tribina su pratili otac Stipe, majka Radojka, sestra Jasmina i stric, a dobro raspoloženi cijelo su vrijeme navijali za njega.

Obitelj Modrić vjerno je bodrila Vatrene i na Svjetskom prvenstvu u Katru i mogli smo ih vidjeti na tribinama na svakoj utakmici Hrvatske, što Luki itekako puno znači. 

On je nedavno pak rastopio svoje obožavatelje rođendanskom čestitkom koju je putem društvenih mreža uputio svojoj kćeri Sofiji

''Sretan rođendan mojoj predivnoj princezi! Volimo te puno! Naš anđeo'', napisao je u opisu fotografija koje je objavio na profilu na Instagramu.

Luka je u braku sa suprugom Vanjom od 2010. godine kad su se vjenčali pred matičarom u zagrebačkom restoranu Okrugljak, a ona je tada već bila trudna i nosila prvo dijete pa su organizirali intimo slavlje.

Sve su nadoknadili u lipnju 2011. godine, kada su izmijenili zavjete u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu, a zatim su u hotelu Westin organizirali veliko slavlje na kojem su mladence i njihove brojne uzvanike zabavljali Mladen Grdović, Halid Bešlić i klapa Intrade.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 4 Žanamari Perčić - 5 +25 Žanamari Perčić - 4 Celebrity Žanamari grudi prekrila biserima, ali trbuh je jedino u što se gledalo: ''Definicija najbolje verzije sebe!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić +25 Lidija Bačić Celebrity Lidija Bačić golišavom fotografijom javila se iz Barcelone, fanovi se ne mogu nadiviti njezinom savršenom tijelu, ona tvrdi da ne koristi filtere!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene