o čemu neda priča?

Naša pjevačica pokazala figuru u badiću, ali s onim što je napisala nitko se nije složio: ''A di je tu škemba?''

Neda Parmać - 1 Neda Parmać - 1 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Parmać - 4 Neda Parmać - 3 Neda Parmać - 2 Neda Parmać - 1 Neda Parmać - 2 Neda Parmać - 1 Neda Parmać - 2 Neda Parmać - 1 Neda Parmać - 1 Neda Parmać - 2 +21 Neda Parmać - 1 Galerija

Članica grupe Feminnem Neda Parmać pokazala je da je spremna za ljeto te pozirala u kupaćem i sve zadivila izgledom.

Jedna od triju članica domaće grupe Feminnem Neda Parmać raspametila je pratitelje novom objavom na Instagramu.

Lijepa Neda skinula se u kupaći kostim i otkrila da je ona spremna za ljeto. Dodala je kako se pomirila s nedostacima koje ima, ali čini se da se njezini pratitelji s tim baš i nisu složili.

''Prvo skidanje za plažu je najteže… Ali to treba riješiti ko flaster! Onda se pomiriš i sa škembicom i celulitom i uživaš u svom savršenom nesavršenom tijelu žene, mame, pivopije, sladokusca i svemu što nosi ljeto!'' napisala je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Parmac Klacar (@nedaparmac)

''A di je točno škembica?'', ''Nema tu ni škembice ni celulita'', ''Neda, famozno izgledaš'', ''Seksi tijelo imaš'', ''Prezgodna si, ženo'', samo su neki od komentara.

Na svoju škembicu osvrnula se i u siječnju ove godine kad je podijelila svoju fotografiju s jednog nastupa na kojoj nosi pripijenu haljinu i na njoj zaokružila svoj trbuh pa se zapitala jedno.

"Možemo li, molim vas, normalizirati škembicu kod žena, pogotovo kod mama jer mi se ne da na dijetu? Hvala", napisala je Neda.

Inače, Neda je u sretnom braku s Damirom Klačarom, s kojim ima kćerkicu Adrianu. 

Pogledaji ovo Neda Parmać - 2 Zanimljivosti Uplakana Neda Parmać objavom je zabrinula pratitelje, a onda je objasnila što joj se dogodilo: ''Nestalo tableta...''

Pogledaji ovo Neda Parmać - 2 Celebrity Feminemka se pohvalila hrabrim činom na samom početku godine: "Ležim pokrivena i hladno mi je dok te gledam!"

Pogledaji ovo Neda Parmać Celebrity Feminemka pokazala kakva je atmosfera na svadbama na kojima ona zapjeva, ima li to Maja Šuput konkurenciju?

Pogledaji ovo Neda Parmać - 3 Celebrity Feminemku su zbog ove haljine komentirale Nives Celzijus i Žanamari, a ona se požalila na što se natjerala u ovom slučaju!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Šola - 6 Antonija Šola - 5 Antonija Šola - 4 Antonija Šola - 3 +29 Antonija Šola - 2 Nekad i sad Znate li koliko su stare ove fotografije Antonije Šole? Pjevačica se do danas ništa nije promijenila, a nećete vjerovati koji je rođendan proslavila!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Lejla i Tarik Filipović In Magazin: Story Hall of fame 2024. - 1 In Magazin: Story Hall of fame 2024. - 2 In Magazin: Story Hall of fame 2024. - 3 +20 In Magazin: Story Hall of fame 2024. - 4 inMagazin Tarik Filipović iznenadio priznanjem o svojoj punici: ''Ja kad to kažem u muškom društvu, pitaju me - zar stvarno?''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene