nije joj lako!

Uplakana Neda Parmać objavom je zabrinula pratitelje, a onda je objasnila što joj se dogodilo: ''Nestalo tableta...''

Neda Parmać - 2 Neda Parmać - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Parmać - 1 Neda Parmać Neda Parmać - 1 Neda Parmać Neda Parmać Neda Parmać - 1 Neda Parmać - 2 Neda Parmać - 1 Neda Parmać - 2 Neda Parmać - 1 +19 Neda Parmać - 1 Galerija

Feminemka Neda Parmać javila se na svom Instagram storiju s videom u kojem plače, a potom je ispričala i što joj se točno dogodilo.

Pjevačica Neda Parmać podijelila je snimku na kojoj plače i bori se kako bi uopće uzela dah, a onda je objasnila što ju je snašlo. 

"Imaš macu koja se voli maziti, a alergičan si. Doktorica radi ujutro, a nestalo tableta za alergiju", rekla je Neda, koja je na prvu pratitelje malo zabrinula. 

Neda je na samom početku godine privukla pozornost i svojim prvim kupanjem, a iskustvo je podijelila na svom Instagramu.

"I pao je prvi kupanac u 2024. Treći ulazak bio je najlakši, a izlazak iz mora divota! Da živim tu, sigurno bih ovo radila češće! Nije mi samo tako palo na pamet. Vidjela sam dečka u moru koji pliva svaki dan, pa ako može on, mogu i ja", napisala je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Parmac Klacar (@nedaparmac)

"OMG", "Ma svaka čast", "Bravo, ženo", "Daa! najbolji osjećaj", "To je to", "Ja ovako brzo ne uđem ni kad je more 25 stupnjeva", "Svaka čast, ja se tresem samo dok te gledam i zamišljam tu hladnoću", pisali su joj pratitelji.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Sonny i Cher Sonny i Cher Sonny i Cher Sonny i Cher +5 Sonny i Cher Zanimljivosti Izgubio je život u bizarnoj nesreći prije 25 godina, a mnogi još sumnjaju da iza svega stoji njegova slavna bivša!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jacques Houdek - 1 Jacques Houdek - 2 Jacques Houdek - 3 Jacques Houdek - 4 +25 Jacques Houdek - 5 Celebrity Jacques Houdek objavio obiteljske fotografije s putovanja, fanovima je posebno drago vidjeti njegovu suprugu koja se ne pojavljuje često

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene