Njegova podrška!

Luka Modrić s obitelji je na terenu proslavio novi pehar, pogledajte preslatke prizore njegove djece koja su se veselila tati!

Luka Modrić s kćeri Luka Modrić s kćeri Sanjin Strukic/Pixsell 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Modrić s obitelji - 20 Luka Modrić s obitelji - 19 Luka Modrić s obitelji - 18 Luka Modrić s obitelji - 17 Luka Modrić s obitelji - 16 Luka Modrić s obitelji - 15 Luka Modrić s obitelji - 14 Luka Modrić s obitelji - 13 Luka Modrić s obitelji - 12 Luka Modrić s obitelji - 11 +21 Luka Modrić s obitelji - 10 Galerija

Luka Modrić sinoć je s Real Madridom osvojio još jedan trofej, a nakon utakmice njegova obitelj sišla je na teren kako bi proslavila s njim.

Luka Modrić sinoć je osvojio svoj 6. pehar Lige prvaka s Real Madridom, a nakon utakmice igračima su se na teren spustile njihove obitelji i prijatelji kako bi zajedno proslavili pobjedu.

Naš kapetan snimljen je sa suprugom Vanjom Modrić i njihovo troje djece, Ivanom, Emom i Sofijom.

Modrić se s njima na terenu dodavao loptom te se igrao s najmlađom kćeri, a preslatke prizore pogledajte u galeriji.

Podsjetimo, Luka i Vanja vjenčali su se 2010. godine pred matičarom u zagrebačkom restoranu Okrugljak, a ona je tada već bila trudna i nosila je njihovo prvo dijete, pa su organizirali intimo slavlje.

Sve su nadoknadili u lipnju 2011. godine, kada su izmijenili zavjete u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu, a zatim su u hotelu Westin organizirali veliko slavlje na kojem su mladence i njihove brojne uzvanike zabavljali Mladen Grdović, Halid Bešlić i klapa Intrade.

Luka je upoznao Vanju kao 19-godišnjak, a ona je tada radila za Mamić Sport Agency. Nogometaš je tada počeo igrati za Dinamo, a njihov prvi susret bio je u zagrebačkom kafiću 2004. Da su pronašli srodnu dušu, osjetili su preko jednog telefonskog poziva koji je trajao tri sata, piše se već godinama.

Pogledaji ovo Luka Modrić sa sestrama Celebrity Sestre Luke Modrića nemamo često priliku vidjeti, a sada je osvanula njihova zajednička fotografija!

Pogledaji ovo Hrvatska nogometna reprezentacija - 2 Celebrity Naši nogometaši nakon posljednje pobjede posjetili su jednu od najvećih svjetskih atrakcija, zabilježene uspomene podijelili su i na društvenim mrežama!

Pogledaji ovo Vedran Ćorluka, Luka Modrić Nekad i sad Pamtite li kakav su imidž Luka Modrić i Vedran Ćorluka imali 2009. godine? Razlika od danas itekako je vidljiva!

Pogledaji ovo Luka i Vanja Modrić Celebrity Pogledajte kako izgleda Modrićeva punica, bila je važna figura u Dinamu prije nego što je njezina Vanja upoznala Luku

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Uzvanici na petom vjenčanju Ruperta Murdocha - 8 Uzvanici na petom vjenčanju Ruperta Murdocha - 1 Uzvanici na petom vjenčanju Ruperta Murdocha - 2 Uzvanici na petom vjenčanju Ruperta Murdocha - 9 +26 Uzvanici na petom vjenčanju Ruperta Murdocha - 7 Celebrity Medijski mogul u 93. godini oženio rusku znanstvenicu! Imućni uzvanici ukrali su svu pozornost na njegovom imanju

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum - 2 Heidi Klum - 1 Heidi Klum - 14 Heidi Klum - 9 +29 Heidi Klum - 5 Celebrity Malo tko bi povjerovao u to da ova žena slavi 51. rođendan, a sjećate li se kako je izgledala na početku karijere?

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene