Vječna seks-bomba!

Malo tko bi povjerovao u to da ova žena slavi 51. rođendan, a sjećate li se kako je izgledala na početku karijere?

Heidi Klum - 1 Heidi Klum - 1 Profimedia 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum - 2 Heidi Klum - 1 Heidi Klum - 14 Heidi Klum - 9 Heidi Klum - 5 Heidi Klum - 8 Heidi Klum - 3 Heidi Klum - 13 Heidi Klum - 12 Heidi Klum - 11 +23 Heidi Klum - 10 Galerija

Heidi Klum jedan je od najpoznatijih svjetskih modela i slavi već 51. rođendan, evo kako je izgledala na početku karijere.

Heidi Klum proslavila je 51. rođendan, a iako je ušla u šesto desetljeće života, njenom izgledu zavide mnoge puno mlađe djevojke.

Zbog isklesane figure i prirodnih bujnih grudi uvijek je bila seks-bomba, a za nju doista vrijedi izreka da stari kao vino.

Rođena je u malom njemačkom mjestu Bergisch Gladbachu. Otac joj je bio direktor kozmetičke tvrtke, a majka frizerka.

Njezina karijera započela je gotovo slučajno kada se prijavila na natječaj za modele u TV emisiji Gottschalk Late Night. Na kraju je potpisala ugovor s njemačkom agencijom za modele Metropolitan.

Prvih nekoliko godina bavila se modelingom samo u Europi, a kasnije se za nju saznalo i u svijetu.1998. dospjela je na naslovnicu časopisa Sports Illustrated, a onda je postala neizostavni dio svjetskih modnih pisti, pa čak i Victoria's Secret Angel.

S vremenom, Heidi je pokrenula i osmislila vlastitu liniju cipela, nakita i parfema.

U životu se tri puta vjenčala.

Njen prvi suprug bio je Ric Pipino s kojim je bila u braku od 1997. do 2002. godine. Zatim je 2003. započela vezu s Flaviom Briatoreom, a iste su godine objavili da čekaju dijete. No par je ubrzo prekinuo, a djevojčicu Leni Heidi je rodila kada je već upoznala glazbenika Seala.
Seal i Heidi zaručili su se 2004. godine, a vjenčali su se godinu kasnije u Meksiku. Glazbenik je priznao Leni kao svoju kćer, a i manekenka i dandanas inzistira na tome da je on otac njezina prvog djeteta, što najbolje govori o tome kako se Flavio nije nimalo iskazao u toj ulozi. Zajedno su dobili još troje djece, a razveli su se 2014. godine.

Nakon razvoda, manekenka je rame za plakanje pronašla u svojem tjelohranitelju Martinu Kristenu, s kojim je bila u vezi dvije godine, a zatim je ljubila trgovca umjetninama Vita Schnabela, s kojim je prekinula 2017.

Njezino srce na kraju je smirio 17 godina mlađi Tom Kaulitz s kojim je u braku sad već pet godina.

A kako je Heidi izgledala na početku svoje karijere te koliko se otad promijenila, pogledajte u našoj galeriji.

Pogledaji ovo Heidi Klum Celebrity Ovakvu haljinu ne bi se udostojile obući njezine upola mlađe kolegice, ali ona ponosno pokazuje isklesano tijelo

Pogledaji ovo Heidi Klum - 3 Celebrity Bujni dekolte činio se kao da će svakog trena iskočiti iz uske haljine, ali ovoj ženi nitko ne može osporiti da izgleda senzacionalno!

Pogledaji ovo Heidi Klum - 4 Celebrity Ima 50 godina, ali zbog ove snimke u toplesu svi misle da je vršnjakinja mlađahnog supruga!

Pogledaji ovo Heidi Klum Celebrity Na odmoru sa svojim 17 godina mlađim mužem posebno se opustila, a prizor koji je podijelila s milijunima njemu nimalo ne smeta!

1/48 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 12 Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 11 Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 6 Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 7 +43 Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 9 Celebrity Svi detalji vjenčanja godine u Dubrovniku: Mladoženja se od sreće skinuo, zna se što se jelo i pilo, a mladenka je još jednom pokazala koliko voli Hrvatsku!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan na Instagramu - 6 Renata Lovrinčević Buljan na Instagramu - 5 Renata Lovrinčević Buljan na Instagramu - 2 Renata Lovrinčević Buljan na Instagramu - 8 +28 Renata Lovrinčević Buljan na Instagramu - 7 Celebrity Zanosna Splićanka pozirala je u zagrljaju zgodnog sina koji je velika nada Hajduka, nije skrivala ponos zbog događaja na koji ga je ispratila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene