u zagrljaju mladog supruga

Ovakvu haljinu ne bi se udostojile obući njezine upola mlađe kolegice, ali ona ponosno pokazuje isklesano tijelo

Heidi Klum Heidi Klum Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum Heidi Klum Heidi Klum Heidi Klum Heidi Klum Heidi Klum Heidi Klum - 6 Heidi Klum - 5 Heidi Klum - 4 Heidi Klum - 2 +20 Heidi Klum - 4 Galerija

Jedna od najpoznatijih manekenki, Heidi Klum, ne prestaje oduševljavati svojim mladolikim izgledom.

Heidi Klum je uoči Grammyja na crvenom tepihu plijenila pozornost u haljini koja nije mnogo toga pokrivala, a cijelu kombinaciju upotpunio je njezin osmijeh koji nije skidala s lica. 

Pogledaji ovo Heidi Klum - 3 Celebrity Bujni dekolte činio se kao da će svakog trena iskočiti iz uske haljine, ali ovoj ženi nitko ne može osporiti da izgleda senzacionalno!

50-godišnjakinji na crvenom tepihu pridružio se njezin 16 godina mlađi suprug Tom Kaulitz, a TV voditeljica ostavila je malo toga mašti u crnoj haljini do poda koja je sa srebrnim detaljima savršeno istaknula njezin ravan trbuh.

Glumica i supermodel je svoje lice dodatno naglasila naušnicama Lorraine Schwartz, a kosu je namjestila u "opušteno" izdanje. 

Kako vam se sviđa Heidi u ovoj haljini?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Podsjetimo, Heidi i Tom je u braku od 2019. godine, kada su se u tajnosti vjenčali nakon godinu dana veze. Nekoliko mjeseci poslije tajne ceremonije u Italiji su organizirali i svadbeno slavlje za obitelj i prijatelje.

Pogledaji ovo Heidi Klum - 4 Celebrity Ima 50 godina, ali zbog ove snimke u toplesu svi misle da je vršnjakinja mlađahnog supruga!

Inače, Heidi iza sebe ima dva propala braka i niz neuspjelih veza. Sa stilistom Ricom Pipinom u braku je bila od 1997. do 2002. godine. Zatim je 2003. započela vezu s Flaviom Briatoreom, a iste su godine objavili da čekaju dijete. No, par je ubrzo prekinuo, a djevojčicu Leni Heidi je rodila kada je već upoznala glazbenika Seala.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Livaja - 1 Iris Livaja - 3 Iris Livaja Iris Livaja - 3 +25 Iris Livaja - 1 Celebrity Tuga u obitelji Iris Livaje: "Jedno je sigurno, vrijeme provedeno s tobom uvijek ćemo pamtiti''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Pleslić - 5 Josipa Pleslić - 3 Josipa Pleslić - 6 Josipa Pleslić - 7 +25 Josipa Pleslić - 2 Nekad i sad Pogledajte fotografije Josipe Rimac iz dana najveće slave, imala je kratku kosu dok je bila gradonačelnica Knina!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene