a 50 joj je godina!

Bujni dekolte činio se kao da će svakog trena iskočiti iz uske haljine, ali ovoj ženi nitko ne može osporiti da izgleda senzacionalno!

Heidi Klum - 3 Heidi Klum - 3 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum - 6 Heidi Klum - 5 Heidi Klum - 4 Heidi Klum - 2 Heidi Klum - 1 Heidi Klum - 2 Heidi Klum - 1 Heidi Klum - 1 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 5 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 6 +19 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 4 Galerija

Heidi Klum ne prestaje iznenađivati svojim seksepilnim izgledom iako je na pragu šestog desetljeća, mala crna haljina stoji joj savršeno.

Jedna od najpoznatijih manekenki svih vremena Heidi Klum ove će godine proslaviti 51. rođendan, ali njezine fotografije nikad ne bi otkrile da ima toliko godina. Iako već godinama ne hoda modnim pistama, Heidi je uspjela održati svoju fantastičnu figuru i godinama nakon karijere, a njezine posljednje fotografije oduzimaju dah.

U crnim najlonkama i mini crnoj haljini Klum je istaknula vitke noge i figuru, a posebno je do izražaja došao i bujni dekolte.

Manekenka je prisustvovala partyju prije Grammyja koji se održavaju ovog vikenda, a njezine fotografije možete vidjeti u našoj galeriji.

Kako Heidi stoji ova mini-haljina?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Nedavno je otkrila i koliko kilograma ima te šokirala priznanjem o količini kalorija koje unosi na dan.

Podsjetimo, Heidi je u braku s 16 godina mlađim Tomom Kaulitzem. Par je u braku od 2019. godine, kada su se u tajnosti vjenčali nakon godinu dana veze. Nekoliko mjeseci poslije tajne ceremonije u Italiji su organizirali i svadbeno slavlje za obitelj i prijatelje.

Inače, Heidi iza sebe ima dva propala braka i niz neuspjelih veza. Sa stilistom Ricom Pipinom u braku je bila od 1997. do 2002. godine. Zatim je 2003. započela vezu s Flaviom Briatoreom, a iste su godine objavili da čekaju dijete. No par je ubrzo prekinuo, a djevojčicu Leni Heidi je rodila kada je već upoznala glazbenika Seala.

Pogledaji ovo Leni Klum Celebrity Kći slavne manekenke objavila video u kojem paradira u novom rublju, na jedno je baš ponosna: "Podići ću kosu tako da možete vidjeti sve"

Seal i Heidi zaručili su se 2004. godine, a vjenčali su se godinu kasnije u Meksiku. Glazbenik je priznao Leni kao svoju kćer, a i manekenka i dandanas inzistira na tome da je on otac njezina prvog djeteta, što najbolje govori o tome kako se Flavio nije nimalo iskazao u toj ulozi. Zajedno su dobili još troje djece, a razveli su se 2014. godine.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Kristijan Ugrina i Ksenija Marinković Kristijan Ugrina i Tamara Punda - 2 Kristijan Ugrina i Tamara Punda - 3 Kristijan Ugrina i Tamara Punda - 1 +21 Kristijan Ugrina i Tamara Punda - 1 Nekad i sad Tko je supruga našeg glumca koji se nedavno našao u financijskim problemima? Pojavile su se njihove stare fotografije na kojima su plesali ludo zaljubljeni

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 1 +25 Lana Jurčević - 2 Celebrity Lana Jurčević u novom videu pokazala kćerkicu i nježne trenutke s njom: ''Prelijepo te vidjeti ovako sretnu!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene