Već su je kritizirali

Kći slavne manekenke objavila video u kojem paradira u novom rublju, na jedno je baš ponosna: "Podići ću kosu tako da možete vidjeti sve"

Leni Klum Leni Klum Profimedia 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Leni Klum - 3 Leni Klum - 2 Leni Klum - 1 Leni Klum - 4 Leni Klum i Flavio Briatore Leni Klum - 2 Leni Klum - 1 Leni Klum - 7 Leni Klum - 6 Leni Klum - 5 +23 Leni Klum - 3 Galerija

Leni Klum objavila je u pričama na svom profilu na Instagramu nekoliko videa u kojima pokazuje novo donje rublje i hvali se svojim oblinama.

Najstarije dijete proslavljene manekenke Heidi Klum, 19-godišnja Leni Klum na svom je profilu na Instagramu objavila video u kojem zadovoljno pokazuje svoj novi komplet donjeg rublja u kojem su njezine bujne obline itekako došle do izražaja.

"Podići ću kosu tako da možete vidjeti sve detalje. Pogledajte kako je lijepo! Kao da komadima gotovo dodaju nakit. Mislim da mi ovaj grudnjak mora biti najdraži komad, doslovno podiže grudi", govori Leni u videu koji je podijelila u pričama na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Leni Olumi Klum (@leniklum)

Leni je inače postala ambasadorica poznatog brenda donjeg rublja otkako su ona i njezina 50-godišnja majka zajedno snimile kontroverznu kampanju 'Celebrate Women' prošlog listopada, pa se našle na meti kritika kako ona nije primjerena te da je Leni premlada za tako nešto.

"Jako sam ponosna na svoju kćer i njezin modeling. Ona istovremeno studira dizajn interijera na koledžu u New Yorku i sve već uspješno usklađuje", izjavila je Heidi za magazin People.

Leni je obline izložila pogledima i nedavnom odmoru na Sardiniji, na kojem se družila sa svojim 73-godišnjim ocem Flavijem Briatoreom.

Flavio je Leni dobio u kratkoj vezi s Heidi, a nakon prekida veze negirao je očinstvo. Svoju biološku kćer nije vidio dulje od deset godina, a 2018. godine prvi su se put susreli te su otad u dobrim odnosima iako je Heidi rekla da kao Lenina oca gleda svoga bivšeg supruga, pjevača Seala. Glazbenik i manekenka dobili su troje djece zajedno, a razišli su se 2012. godine. S gitaristom benda Tokio Hotel, Tomom Kaulitzem, Heidi Klum vezu je započela 2018., a godinu kasnije tajno su se vjenčali.

Flavio je jednom prilikom izjavio: ''Leni je moje biološko dijete, ali nas troje smo se dogovorili kako je bolje da odrasta u obitelji koju su njih dvoje zasnovali'', misleći na Heidi i Seala.

''Kako da mi nedostaje dijete koje nikada ne vidim? Znam da Leni nije loše. Ona je dio Sealove obitelji, a Nathan je dio moje", izjavio je hladno, no s godinama je ipak promijenio mišljenje i očito shvatio da mu ipak nedostaje.

Po uzoru na slavnu majku, i Leni je krenula u svijet modelinga i manekenstva nakon što je prije dvije godine debitirala na Berlinskom tjednu mode i počela redati poslovne uspjehe.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Arabella Chi - 1 Arabella Chi - 2 Arabella Chi - 3 Arabella Chi - 3 +11 Arabella Chi - 1 Celebrity Zbog badića s najmanjim mogućim trokutićima gledala ju je cijela plaža, a tek kad se okrenula servirala je prizor za pamćenje!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević i Filip Kratofil Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 3 +25 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 1 Celebrity Trudna Lana Jurčević iz bolnice se oglasila o teškom razdoblju kroz koje prolazi: "Doktor mi je rekao da je ovo početak kraja..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene