To su geni!

U lijepu kćer Heidi Klum nitko nije prestao gledati, njezine obline u bikiniju izazvale su pravu pomutnju na plaži!

Leni Klum Leni Klum Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Leni Klum - 5 Leni Klum - 4 Leni Klum - 1 Leni Klum - 2 Leni Klum - 6 Leni Klum - 3 Heidi i Leni Klum Leni Klum Leni Klum Heidi i Leni Klum - 1 +9 Heidi i Leni Klum - 2 Galerija

Leni Klum s dečkom i prijateljima odmara se na jugu Francuske, gdje su je snimili paparazzi koje je privukla svojim izdanjem u bikiniju.

Kći proslavljene manekenke Heidi Klumi, 19-godišnja Leni Klum snimljena je kako uživa na odmoru sa svojim dečkom Arisom Rachevskym, a svima je za oko zapela njezina figura i obline koje je izložila pogledima u bikiniju.

Leni se trenutačno nalazi na jugu Francuske, a osim dečka društvo joj prave i prijatelji, s kojima je također viđena kako se zabavlja. Na sebi je nosila tamni bikini koji je savršeno naglasio njezin dekolte i vitku liniju, dok je pogled sakrila iza tamnih naočala.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Leni Olumi Klum (@leniklum)

Heidi je Leni dobila s Flavijem, no par se razišao malo nakon što su objavili da čekaju svoje prvo dijete. Manekenka je već u vrijeme kada se Leni rodila započela vezu s glazbenikom Sealom, a često je govorila da je Seal stvarni otac njezine kćeri. Glazbenik i manekenka dobili su troje djece zajedno, a razišli su se 2012. godine. S gitaristom benda Tokio Hotel, Tomom Kaulitzem, Heidi Klum je vezu započela 2018., a godinu kasnije tajno su se vjenčali.

Po uzoru na slavnu majku, i Leni je krenula u svijet modelinga i manekenstva nakon što je prije dvije godine debitirala na Berlinskom tjednu mode i počela redati poslovne uspjehe.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Cruz i David Beckham - 4 Cruz i David Beckham - 1 Cruz i David Beckham - 5 Cruz i David Beckham - 3 +21 Cruz i David Beckham - 2 Celebrity Sin Davida Beckhama oglasio se nakon dolaska u Hrvatsku i otkrio kako se njih dvojica zabavljaju: "Povedite i mene!"

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner In Magazin: Ana Rucner - 5 +23 In Magazin: Ana Rucner - 2 Celebrity Ana Rucner u bikiniju predstavila veliku promjenu koju su obožavatelji dočekali s oduševljenjem: "Pravi komad!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene