nema je u medijima

Tko je supruga našeg glumca koji se nedavno našao u financijskim problemima? Pojavile su se njihove stare fotografije na kojima su plesali ludo zaljubljeni

Kristijan Ugrina i Tamara Punda - 1 Kristijan Ugrina i Tamara Punda - 1 Damir Spehar/Pixsell 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Kristijan Ugrina i Ksenija Marinković Kristijan Ugrina i Tamara Punda - 2 Kristijan Ugrina i Tamara Punda - 3 Kristijan Ugrina i Tamara Punda - 1 Kristijan Ugrina i Tamara Punda - 1 Kristijan Ugrina i Tamara Punda - 3 Kristijan Ugrina i Tamara Punda - 4 Kristijan Ugrina i Tamara Punda - 2 Ksenija Marinković Ksenija Marinković, Korana Ugrina +15 Ksenija Marinković i Matija Gluščević Galerija

Glumac Kristijan Ugrina posljednjih je mjeseci bio u centru pozornosti zbog financijskih problema, koji su na kraju uspješno riješeni uz pomoć dobrih ljudi, a mi smo se prisjetili njegove ljubavne priče.

Bivši televizijski voditelj i glumac Kristijan Ugrina proteklih je nekoliko mjeseci bio tema domaćih medija zbog financijskih problema zbog tuđeg kredita koji je otplaćivao, a to je bila rijetka situacija da se ističe u medijima u posljednjih nekoliko godina.

Iako ga svi pamte po njegovim ulogama, mnogi ga se sjećaju i zbog rastave braka s jednom od najpoznatijih domaćih glumica Ksenijom Marinković, s kojom je dobio kćer Koranu i sina Kostu Kaija.

Razveli su se 2005. godine jer se Kristijan zaljubio u drugu ženu, osam godina mlađu splitsku frizerku Tamaru Pundu. Dobili su i kćer Marijetu, a dvije godine poslije njezina rođenja stali su pred oltar.

Ovih dana pojavile su se i njihove arhivske fotografije iz 2013. godine na kojima su zaljubljeno plesali u jednom bjelovarskom kafiću, a možete ih vidjeti u našoj galeriji.

''Kiki me zaprosio nekoliko puta kroz zafrkanciju. Ionako smo imali osjećaj da ćemo završiti u braku, pa se prosidbom nismo opterećivali. Prvi je put moju ruku zatražio od mog tate, a formalno je još bio u braku sa Ksenijom. Nedostajalo je još nekoliko dana da razvod postane služben. Moj mu je tata rekao: ''Ajde se ti, dečko, javi kad budeš jedan kroz jedan.' Dobro mu je i rekao'', ispričala je Tamara 2007. godine za 24 sata.

Zanimljivo, par je imao čak dva vjenčanja, a jedno od njih odvilo se u špilji pokraj Splita.

''Supruga i ja imali smo dva vjenčanja. Prvo je bilo 25. svibnja, kad smo se ukrcali na jedrenjak na kojem nas je blagoslovio kapetan broda pred dragim prijateljima, a drugo vjenčanje imali smo 2. lipnja u špilji Vranjači pred šezdesetak uzvanika. Tako da je naša godišnjica braka jako zanimljiva i posebna'', rekao je 2012. za Story.

Na dvodnevnoj fešti svirao im je DJ, a plovidba jedrenjakom mladencima je bio poklon od Kristijanovog prijatelja Slobodana Matende, vlasnika broda.

Danas je Kristijan sa Ksenijom u dobrim odnosima.

''Što sad? Zašto da mu ne oprostim? Što ja imam od toga? To meni ništa ne koristi. Svatko svoj život ima kakav ima, nemam ništa od toga da nekome nešto zamjeram. Samo mogu sebi trovati život. Ne želim na taj način živjeti'', objasnila je Ksenija za Jutarnji list zašto nakon svega ima dobar odnos s bivšim suprugom.

Podsjetimo, Ugrina je godinama bio je u financijskim problemima jer je otplaćivao tuđi kredit, no zahvaljujući apelu na društvenim mrežama krajem prošle godine dug je otplaćen. U samo jednom danu građani su prikupili 12 tisuća eura za otplatu duga koji je naslijedio kao jamac za kredit i zbog kojeg je na kraju završio pod ovrhom.

Ugrina je, naime, pristao biti jamac za kredit kolegici, a nakon što ona nije mogla plaćati rate, ta se obveza prebacila na njega. Ona je u međuvremenu i preminula.

"Sad sam slobodan čovjek, za razliku od mnogih Hrvatica i Hrvata koji su još uvijek u tako istoj situaciji", rekao je Kristijan u IN magazinu.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatko Dalić sa suprugom - 1 Zlatko i Davorka Dalić - 5 Zlatko Dalić - 4 Zlatko i Davorka Dalić - 2 +23 Davorka Dalić - 1 Celebrity Rijedak izlazak izbornika Dalića i lijepe supruge, zajedno su još od srednje škole, a svoje carstvo izgradili su od nule!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 1 +25 Lana Jurčević - 2 Celebrity Lana Jurčević u novom videu pokazala kćerkicu i nježne trenutke s njom: ''Prelijepo te vidjeti ovako sretnu!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene