Lijepa i talentirana

Kći našeg bivšeg glumačkog para ukrala sve poglede s mamom u izlasku, njezina nasljednica odrasla je u pravu ljepoticu!

Ksenija Marinković Ksenija Marinković Petra Perkov/PR 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Korana Ugrina - 1 Ksenija Marinković, Korana Ugrina Ksenija Marinković, Korana Ugrina Ksenija Marinković, Korana Ugrina Kristijan Ugrina - 1 Kristijan Ugrina - 3 Kristijan Ugrina - 2 Kristijan Ugrina Kristijan Ugrina Ksenija Marinković +5 Ksenija Marinković, glumica Galerija

Korana Ugrina pojavila se na premijeri predstave "Ništa im neće bit" Kazališta Moruzgva, a stigla je u pratnji svoje poznate majke Ksenije Marinković.

U Zagrebu je održana svečana premijera nove predstave Kazališta Moruzgva "Ništa im neće bit", a koju nisu propustile ni brojna poznata domaća lica, među kojima su se neka ipak posebno istaknula i zaokupila pažnju.

Jedna od njih je i 26-godišnja glumica Korana Ugrina, kći našeg bivšeg glumačkog para Ksenije Marinković i Kristijana Ugrine,  koja je na premijeru stigla upravo u pratnji mame. Na sebi je nosila malu crnu haljinu, kožnu jaknu i čizme, a dobro raspoložena pozirala je fotografima.

Bivši voditelj i glumac poznat je po propalom braku s glumicom Ksenijom Marinković s kojom je osim Korane dobio i sina Kostu Kaija, a od koje se razveo 2005. godine jer je započeo vezu s osam godina mlađom frizerkom Tamarom Pundom.

"Oni se viđaju s njim često, ja se ne viđam, ali obavljamo sve što treba svako svoje i to je to'', priznala je Ksenija jednom prilikom u IN magazinu.

Kristijan je s Tamarom 2010. godine dobio kćer Marijetu i to dvije godine nakon što su stali pred oltar.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Dara Bubamara - 2 Dara Bubamara - 1 Dara Bubamara - 3 Dara Bubamara - 7 +26 Dara Bubamara - 8 Celebrity Poznata folk-pjevačica izgubila je 10 kilograma, ali raskošni atributi nisu nestali, evo kako ih je izbacila u prvi plan!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Milan Lučić - 1 Milan Lučić Milan Lučić Milan Lučić +6 Milan Lučić Celebrity Hercegovački tajkun Milan Lučić uhvaćen je u rijetkom izlasku u javnost, a njegovo ponašanje nekad je bilo glavna tema medija!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene