mamina kopija!

Heidi Klum bez grudnjaka pala u drugi plan pored kćeri koja je izrasla u pravu ljepoticu!

Heidi Klum Heidi Klum Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum sa kćeri - 4 Heidi Klum sa kćeri - 5 Heidi Klum sa kćeri - 6 Heidi Klum sa kćeri - 7 Heidi Klum sa kćeri - 9 Heidi Klum sa kćeri - 8 Heidi Klum sa kćeri - 10 Heidi Klum sa kćeri - 11 Heidi Klum sa kćeri - 12 Heidi Klum sa kćeri - 13 +20 Heidi Klum sa kćeri - 14 Galerija

Heidi Klum i njezina lijepa kći snimljene su u sličnim modnim kombinacijama, a svi su također primijetili u kakvu je ljepoticu Leni izrasla.

Supermodel i glumica Heidi Klum privukla je pozornost u izdanju bez grudnjaka uoči utrka Formule 1 u Monaku.

Snimljena je u bijeloj traper-jaknici i hlačama na rupice, a uz to je kombinirala bijelu torbicu i sunčane naočale. 

Bila je u društvu s 20-godišnjom kćeri Leni, koja se također odlučila za bijeli outfit, a svi su mogli primijetiti u kakvu je ljepoticu izrasla. 

Inače, Heidi je Leni dobila u kratkoj vezi s biznismenom Flaviom Briatoreom prije 20 godina, a skrbništvo o njoj nakon njihova prekida nastavila je Heidi s bivšim suprugom Sealom.

Da joj se mamin posao sviđa, Leni je u posljednje vrijeme češće počela pokazivati pa je tako nosila već nekoliko modnih revija, a pozirala je s majkom i za poznati modni brend intimnog rublja.

Heidi se prošli tjedan pojavila u poprilično hrabroj bijeloj haljini koja je teškom mukom držala njezin dekolte, a samo je jedna traka spajala gornji i donji dio haljine.

Donji dio haljine je sirena-kroja, a Heidi je bez imalo straha da bi joj se mogao dogoditi i najmanji incident s riskantnim outfitom pozirala okupljenim fotografima.

Haljina je istaknula i njezinu savršenu figuru, koja je sve posebno zadivila jer je prošle godine proslavila 50. rođendan.

Pogledaji ovo Heidi Klum Celebrity Njoj je 50 godina? Bit će vam jasno ovo pitanje kad vidite dekolte na haljini koju je nosila

Pogledaji ovo Heidi Klum - 6 Celebrity Tijesni korzet toliko je stisnuo bujne obline Heidi Klum da je bilo nemoguće gledati u bilo što drugo!

Pogledaji ovo Heidi Klum Celebrity Ovakvu haljinu ne bi se udostojile obući njezine upola mlađe kolegice, ali ona ponosno pokazuje isklesano tijelo

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ivušić - krštenje sina - 7 Ecija Ivušić - krštenje sina - 5 Ecija Ivušić - krštenje sina - 8 Ecija Ivušić - krštenje sina - 9 +25 Ecija Ivušić - krštenje sina - 6 Celebrity Ecija i Goran Belošević objavili prizore s krštenja sina, za kumove su odabrali poznati domaći par!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Leonie Hanne - 22 Leonie Hanne - 17 Leonie Hanne - 16 Leonie Hanne - 3 +17 Leonie Hanne - 7 Celebrity Nije samo ovaj divni osmijeh zaslužan za to što su sve oči bile uprte u ženu koju na Instagramu prati 4,7 milijuna ljudi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene